Rapid și Dinamo, sancționate de Comisia de Disciplină a FRF

Cluburile bucureștene Rapid și Dinamo au fost sancționate miercuri de Comisia de Disciplină a FRF cu o amendă de 50.625, respectiv 37.968 de lei, după incidentele produse de suporteri la meciul dintre cele două echipe din etapa a 26-a a Ligii I, informează site-ul LPF. Daniel Stanciu, director sportiv al FC Dinamo, a fost sancționat cu un avertisment.

În tribune au avut loc incidente între suporteri spre finalul jocului, câștigat cu 2-0 de Dinamo. Suporterii celor două echipe au introdus și aprins materiale pirotehnice în interiorul stadionului și au aruncat cu obiecte.

"În baza art. 82.1 și 2, coroborat cu art. 83.2.b, se sancționează clubul FC Rapid cu o penalitate sportivă de 16.875 lei; În baza art. 82, coroborat cu art. 83.2.1.d, se sancționează clubul FC Rapid cu o penalitate sportiva de 50.625 lei; În baza art. 45.1 din RD, clubul FC Rapid va executa sancțiunea cea mai gravă, respectiv art. 83.2.d și o penalitate sportivă de 50.625 lei", a indicat site-ul LPF.

"În baza art. 82, coroborat cu art. 83.2.d din RD, se sancționează clubul FC Dinamo cu o penalitate sportivă de 16.875 lei; În baza art. 82, raportat la art.83.2.b, se sancționează clubul FC Dinamo cu penalitatea sportivă de 37.968 lei; În baza art. 45.1 din RD, clubul FC Dinamo 1948 va executa sancțiunea cea mai gravă și anume penalitatea sportivă de 37.968 lei; În baza art. 12 și art. 14 bis, raportat la art. 52.1.b din RD, se sancționează domnul Stanciu Daniel, director sportiv FC Dinamo 1948, cu 'Avertisment'", precizează site-ul citat.

De asemenea, în urma incidentelor de la meciul Ceahlăul Piatra Neamț — Viitorul Constanța, patronul gazdelor, Angelo Massone, a fost suspendat 2 luni și a primit o amendă de 13.600 lei.

Davide Petrucci, jucătorul lui CFR Cluj, eliminat în meciul împotriva concitadinei Universitatea, a primit o suspendare de 3 meciuri și o amendă de 5.000 lei. Antrenorul secund al lui CFR Cluj, Cristinel Pojar, a fost suspendat 2 jocuri și va plăti o amendă de 360 lei.

Adrian Popescu, antrenor secund al formației CS Universitatea Craiova, a fost suspendat 2 jocuri și amendat cu 320 lei după eliminarea din partida cu ASA Tg. Mureș.

Totodată, Roberto Berruero, din staff-ul clubului Viitorul Constanța, a fost suspendat o lună și amendat cu 720 de lei. AGERPRES 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mesajul unui învățător bistrițean care l-a cunoscut pe președinte acum 20 de ani

2 ALERTĂ Proasta s-a pișat pe covor! Dăncilă a refuzat să răspundă în engleză la întrebarea unui jurnalist formu…

3 Proasta s-a căcat în urnă! Dăncilă s-a referit la românii din diaspora folosind apelativul „ăștia”

4 EXCEPȚIONAL / Sebastian Lăzăroiu îi pune Proastei României întrebările pe care vuvuzelele PSD chemate la „dezbat…

5 Concluzia? Iohannis-Dăncilă, scorul etapei! PSD, încă un eșec în drumul spre retrogradare!

recomandări

Te ia DNA: Laura Corina Georgescu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Așa arată un cotlet de porc cu sos de pătrunjel și capere