Amenzi date de jandarmi după meciul Steaua - Dinamo

Amenzi date de jandarmi după meciul Steaua - Dinamo

Jandarmeria a dat patru amenzi, în cuantum total de 2.000 lei, și a interzis intrarea pe stadioane pentru trei suporteri, între șase luni și un an, în urma meciului de fotbal dintre Steaua și Dinamo, care a avut loc pe 9 august pe Arena Națională din Capitală.

"După analizarea imaginilor surprinse de camerele video de supraveghere ale stadionului, jandarmii bucureșteni au identificat mai mulți suporteri care au săvârșit fapte de natură infracțională și contravențională", informează Direcția Generală a Jandarmeriei Municipiului București (DGJMB) într-un comunicat remis marți AGERPRES.

Jandarmii au întocmit acte de sesizare pentru nouă persoane, din care opt sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere și folosire de materiale pirotehnice fără drept și una sub aspectul săvârșirii infracțiunii de pătrundere în stadion a unei persoane cu interdicție.

De asemenea, au fost aplicate patru sancțiuni contravenționale în cuantum total de 2.000 lei, din care două amenzi în cuantum de 250 lei fiecare și interzicerea accesului pe arenele sportive timp de șase luni, pentru pătrunderea în arena sportivă în stare de beție, o amendă în cuantum de 500 lei și interzicerea accesului în arenele sportive de fotbal pe timp de un an, pentru provocarea și participarea la scandal în arena sportivă, și o amendă în cuantum de 1.000 lei și un bilet de acces ridicat în vederea returnării către organizator, pentru vânzarea la suprapreț de bilete de acces.

"Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentelor sportive, Jandarmeria le recomandă tuturor suporterilor să respecte prevederile legale și atrage atenția că nu va tolera niciun fel de acțiuni sau comportamente care să pericliteze siguranța spectatorilor", se arată în comunicat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”