Ana Bogdan, în ultimul tur al calificărilor la Katowice

Ana Bogdan, în ultimul tur al calificărilor la Katowice

Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan o va întâlni pe croata Petra Martic în ultima rundă a calificărilor pentru tabloul principal de simplu al turneului WTA de la Katowice (Polonia), dotat cu premii totale de 235.000 de dolari. Bogdan (22 ani), aflată pe locul 174 în lume, a avut nevoie de trei ore pentru a o învinge, duminică, pe poloneza Justyna Jegiolka, cu 7-5, 6-7 (10), 7-5. Jegiolka (23 ani) ocupă poziția 378 în ierarhia WTA. Românca și-a asigurat un cec de 1.005 dolari și 14 puncte WTA.

Martic (24 ani) a învins-o în turul al doilea al fazei preliminare pe olandeza Richel Hogenkamp, cu 6-4, 6-7 (5), 7-5.

Ana Bogdan a fost învinsă de Martic (179 WTA) în singurul lor duel, anul acesta, în calificări la Australian Open, cu 6-2, 6-3.

Dacă la simplu este prezentă pe tabloul principal Monica Niculescu (o va avea ca adversară pe Kristina Mladenovic), la dublu va juca Raluca Olaru, alături de rusoaica Vera Zvonareva, iar în primul tur le vor înfrunta pe polonezele Magdalena Frech și Katarzyna Kawa. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /