Antrenorul lui Ludogoreţ despre meciul cu Steaua: Credem în victorie, vom face un meci mai bun ca la Bucureşti

Antrenorul lui Ludogoreţ despre meciul cu Steaua: Credem în victorie, vom face un meci mai bun ca la Bucureşti

Tehnicianul echipei Ludogoreţ Razgrad, Georgi Dermendjiev, a declarat că jucătorii săi sunt încrezători în victorie şi vor face un joc mai bun ca la Bucureşti, la meciul cu Steaua, programat, miercuri, la Sofia, în manşa secundă a play-off-ului Ligii Campionilor.

Antrenorul lui Ludogoreţ despre meciul cu Steaua: Credem în victorie, vom face un meci mai bun ca la Bucureşti (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Suntem o echipă foarte bună şi suntem pregătiţi să luptăm pentru calificare. Cred că Steaua este foarte bună, are jucători buni şi nu contează dacă va lipsi Chipciu. Am discutat cu băieţii, credem în victorie şi cred că vom face un meci mai bun ca la Bucureşti", a declarat Dermendjiev.

Jucătorul Svetoslav Diakov crede că Ludogoreţ poate marca trei goluri în faţa Stelei: "Cred că Ludogoreţ poate marca trei sau mai multe goluri mâine. Planul nostru este să facem un meci foarte bun şi să învingem Steaua", a spus el.

Partida Ludogoreţ Razgrad - Steaua Bucureşti, din manşa secundă a play-off-ului Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, de la ora 21.45, pe stadionul Vasil Levski din Sofia. În tur, Steaua s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 1-0.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...