Barcelona, încă un K.O. Pierde la Granada, după 42 de ani, scor 0-1, iar Real şi Atletico se pot distanţa

Barcelona, încă un K.O. Pierde la Granada, după 42 de ani, scor 0-1, iar Real şi Atletico se pot distanţa

Fără portarul titular, Valdes, şi cu niciun fundaş central veritabil în teren, Barcelona e vulnerabilă. Cu Tata Martino pe bancă, şi fără vreun plan B, în cazul unor meciuri cu echipe care se apără total, şi mai au şi un dram de noroc, lucrurile se complică serios pentru catalani.

Granada, în luptă pentru evitarea retrogradării, a reuşit să marcheze în minutul 16, prin Brahimi, apoi s-a închis total. Iar morişca tiki-taka s-a învârtit în gol.

Goalkeeperul Karnezis, titularul buturilor naţionalei Greciei, a făcut minuni în poarta Granadei, într-o partidă în care catalanii au dominat şi au ratat copios, fără să marcheze însă.

Pe final, Barcelona a renunţat la orice defensivă, iar El-Arabi a scăpat singur spre poarta oaspeţilor, dar a şutat doar în Pinto.

S-a încheiat 1-0 pentru Granada, primul succes în faţa catalanilor după 42 de ani. Granada acumulează 34 de puncte, trei peste Getafe, prima peste linia retrogradării.

Barcelona, la al doilea meci consecutiv fără gol marcat, este pe locul 2 în Spania, în acest moment, cu 78 de puncte, dar poate fi depăşită de Real Madrid (76 de puncte), care joacă la această oră cu Almeria, pe „Bernabeu“.

În plus, liderul Atletico (79 de puncte) se poate distanţa duminică, în cazul unui succes în faţa echipei lui Contra şi Marica, Getafe, de la ora 20.00.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…