Bogdan Stelea a rupt căsnicia cu soţia sa, Mirela. Fostul fotbalist e la al doilea divorţ

Bogdan Stelea a rupt căsnicia cu soţia sa, Mirela. Fostul fotbalist e la al doilea divorţ

Actualul antrenor al naţionalei de tineret a României, Bogdan Stelea, fost component al "Generaţiei de Aur", are o viaţă tumultoasă pe plan personal. După mariajul eşuat cu Dana Badea, Stelică şi soţia sa actuală, designerul vestimentar Mirela Stelea, au decis să divorţeze, separarea făcându-se pe cale amiabilă, scrie Click! Cei doi au depus deja actele la notar şi aşteaptă ca divorţul să fie oficializat în cel mai scurt timp, după şase ani de relaţie maritală.

Pe lângă mariajul cu Mirela Stelea, fostul fotbalist a mai fost căsătorit cu Dana Badea, căsnicie de pe urma căreia are un fiu, Bogdănel. Pe lângă cele două căsnicii eşuate, Stelea a mai trăit o poveste de dragoste şi cu Lili Sandu, fiica fostului preşedinte al FRF, Mircea Sandu, dar cei doi nu au ajuns să-şi unească destinele.

E antrenorul naţionalei de tineret

Bogdan Stelea a fost un fotbalist foarte important al „Generaţiei de Aur" şi a apărat poarta echipei naţionale de 91 de ori, la trei Campionate Mondiale şi două Campionate Europene. De asemenea, cel supranumit „Arnold" a câştigat de patru ori titlul de campion în Liga I, de două ori cu Steaua şi de două ori cu Dinamo, o Cupă cu Rapid şi una cu Dinamo.

După retragerea din fotbal a fost antrenor cu portarii la naţionala mare, sub comanda lui Răzvan Lucescu. După plecarea acestuia la Rapid, Stelea a mers şi el ca antrenor principal la Astra Ploieşti, iar după puţin timp a ajuns selecţionerul naţionalei de tineret. În acest post pe care îl ocupă în prezent nu-i merge prea bine. România a remizat ruşinos cu Insulele Feroe, scor 2-2, şi ocupă locul trei în grupa preliminară pentru Europenul din 2015, în spatele Germaniei şi Muntenegrului, mai scrie Click!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia