Bute și-a furat-o iar!

Bute și-a furat-o iar!

Lucian Bute a pierdut, duminică dimineaţă, la Quebec, meciul cu britanicul James DeGale, contând pentru centura de campion IBF la categoria supermijlocie. 

Decizie unanimă în favoarea britanicului: 116-112, 117-111, 117-111.

Lucian Bute nu a reușit să recâștige centura mondială IBF la supermijlocie la meciul din Montreal, Canada, cu campionul versiunii, britanicul James Degale. Bute a fost învins la puncte de Degale. Din cele 12 reprize, românul a câștigat numai 4, iar una s-a terminat la egalitate.

Bute, 35 ani, cu 32 victorii si 2 infrangeri in palmares, l-a infruntat pe campionul James De Gale, 29 ani, 21 victorii si 1 infrangere, intr-un meci in care britanicul și-a aparat pentru prima oara centura mondiala cucerita in mai in fata americanului Andre Dirrell. Bute a detinut cinci ani titlul IBF la supermijlocie, inainte de a fi invins de britanicul Carl Froch in meciul de trista amintire de la Nottingham, din mai 2012, in care Bute a fost invins brutal prin KO tehnic in repriza a cincea. 

După acel meci, Bute a avut o prima confruntare castigata cu rusul Dennis Gracev in noiembrie 2014, urmata de un nou esec, in fata lui Jean Pascal, in ianuarie 2014, intr-un meci in care Bute a fost o umbra a fostului campion mondial. In august 2015, Bute a revenit in ring cu o noua victorie, prin KO tehnic in repriza a patra, in fata italianului Andrea Di Luisa.

Pentru meciul cu Degale, Bute a fost antrenat de fratii Otis si Howard Grant. Cu siguranță, acesta a fost ultimul meci al lui Lucian Bute, el urmând a se retrage din viața sportivă.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiriac ar fi bolnav grav!

2 Dur articol! Așa este, domnule președinte?

3 „Aș vrea să îi spun că o consider o imbecilă”

4 CULISE Tabăra Cîțu și-a împărțit funcțiile / Gorghiu urmează să devină al doilea om în stat!

5 VIDEO Ca orice român obișnuit, Udrea și-a sărbătorit fetița care a împlinit doi ani la Disneyland Paris...