Campionatele Mondiale de biatlon de vară încep joi, la Cheile Grădiștei-Fundata

Campionatele Mondiale de biatlon de vară încep joi, la Cheile Grădiștei-Fundata

Peste 200 de sportivi, 124 de băieți și 92 de fete, din 26 de țări, participă începând de joi, la Complexul Cheile Grădiștei-Fundata, la Campionatele Mondiale de biatlon de vară, pe role, competiție organizată în premieră în România. Deschiderea manifestării are loc joi, la ora 20,00, la Sala de sport a Arenei de Biatlon de la Cheile Grădiștei.

Până duminică, 30 august, sportivii se vor întrece în trei probe: sprint, urmărire și ștafetă. De la start nu vor lipsi echipele din elita mondială precum Germania, Rusia, Norvegia sau Franța.

La Cheile Grădiștei sunt așteptați să-și apere titlurile cucerite anul trecut slovena Teja Gregorin (sprint și urmărire), Ondrej Marovec Cehia (sprint), Michael Rosch (urmărire), dar și ștafeta mixtă formată din Veronika Vitkova, Gabriela Soukalova, Ondrej Marovec, Michal Slesingr.

Printre sportivii români se află seniorii Eva Tofalvi, Luminița Pișcoran, Gheorghe Iulian Pop, iar dintre juniori cu șanse mari la medalii concurează Cornel Puchianu și Marius Petrică Ungureanu.

Intrarea publicului la întrecerile din cadrul Campionatelor Mondiale de Biatlon de vară este liberă anunță organizatorii, Federația Română de Schi Biatlon în parteneriat cu Complexul Cheile Grădiștei-Fundata. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

2 Așa o fi?

3 Cuplu de sătmăreni ucis cu brutalitate. Suspectul a violat soţia şi apoi i-a omorât pe cei doi soţi

4 Fiul lui Sile Cămătaru, la un pas de închisoare din cauza Giorgianei, fosta iubită. Ordin încălcat

5 Tânără care a făcut armata în Marina americană, găsită moartă într-o pădure din Rusia