Campionatele Mondiale de biatlon de vară încep joi, la Cheile Grădiștei-Fundata

Campionatele Mondiale de biatlon de vară încep joi, la Cheile Grădiștei-Fundata

Peste 200 de sportivi, 124 de băieți și 92 de fete, din 26 de țări, participă începând de joi, la Complexul Cheile Grădiștei-Fundata, la Campionatele Mondiale de biatlon de vară, pe role, competiție organizată în premieră în România. Deschiderea manifestării are loc joi, la ora 20,00, la Sala de sport a Arenei de Biatlon de la Cheile Grădiștei.

Până duminică, 30 august, sportivii se vor întrece în trei probe: sprint, urmărire și ștafetă. De la start nu vor lipsi echipele din elita mondială precum Germania, Rusia, Norvegia sau Franța.

La Cheile Grădiștei sunt așteptați să-și apere titlurile cucerite anul trecut slovena Teja Gregorin (sprint și urmărire), Ondrej Marovec Cehia (sprint), Michael Rosch (urmărire), dar și ștafeta mixtă formată din Veronika Vitkova, Gabriela Soukalova, Ondrej Marovec, Michal Slesingr.

Printre sportivii români se află seniorii Eva Tofalvi, Luminița Pișcoran, Gheorghe Iulian Pop, iar dintre juniori cu șanse mari la medalii concurează Cornel Puchianu și Marius Petrică Ungureanu.

Intrarea publicului la întrecerile din cadrul Campionatelor Mondiale de Biatlon de vară este liberă anunță organizatorii, Federația Română de Schi Biatlon în parteneriat cu Complexul Cheile Grădiștei-Fundata. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”