Casa de pariuri Stanleybet a anunțat cotele pentru succesele Simonei Halep din 2015

Casa de pariuri Stanleybet a anunțat cotele pentru succesele Simonei Halep din 2015

Casa britanică de pariuri Stanleybet a anunțat cotele pentru succesele jucătoarei române de tenis Simona Halep la turneele importante din anul 2015, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

Anul 2015 debutează spectaculos, cel puțin din punct de vedere al ofertei pentru pariori: britanicii de la Stanleybet au anunțat cotele pentru succesele Simonei Halep, în competițiile importante care urmează, iar cei care vor avea încredere în sportiva româncă au posibilitatea să se îmbogățească.

Astfel, cota pentru ca Halep să se impună într-unul dintre turneele de Grand Slam din acest an este 3,50 și este ușor de amintit cât de aproape s-a aflat românca de trofeu, la Roland Garros. Stanleybet oferă o cotă de 12,00 pentru ca Halep să obțină două trofee majore în 2015, iar dacă va depăși această performanță, profitul fanilor săi va fi incredibil: cotă 51 pentru trei titluri de Grand Slam. Varianta perfectă, cu patru succese ale numărului 3 WTA, aduce un câștig de 501 ori mai mare decât suma investită.

În ceea ce privește primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, tot Stanleybet a anunțat, de asemenea, cote foarte bune: Simona Halep aduce de 8 ori banii mizați, dacă va câștiga trofeul. Aceeași cotă o au Maria Șarapova și Victoria Azarenka. Principala favorită a competiției este liderul mondial Serena Williams, cotă 2,85.

Interesant este că la Stanleybet sunt cotate nu mai puțin de 30 de variante pentru câștigarea Australian Open. Cei care doresc să riște puțini bani, cu șansa unui mega-profit, pot încerca sportive capabile să producă surpriza, ca Sara Errani sau Andrea Petkovic, fiecare având cotă 201.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…