CFR Cluj - Astra Giurgiu, scor 4-1, în Liga I

CFR Cluj - Astra Giurgiu, scor 4-1, în Liga I

Echipa Astra Giurgiu a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-1 (2-0), de formaţia CFR Cluj, într-un meci din etapa a VII-a a Ligii I, în care a avut doi jucători eliminaţi.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Deac '33, Tade '44, '90+1 din penalti şi Guima '76, în timp ce pentru oaspeţi a înscris William, în minutul 46.

1-0: Monroy a pasat peste toată apărarea adversă, Deac a preluat pe piept şi a înscris cu un şut plasat din 7 metri.

2-0: Deac a fost lansat în adâncime, i-a pasat cu călcâiul lui Tade şi acesta a înscris din colţul careului de 6 metri.

2-1: Fatai a scăpat spre poarta clujenilor, a fost blocat de Felgueiras, dar mingea a sărit la William care a înscris cu latul din 10 metri.

În minutul 64, Ben Youseff a pierdut un balon în jumătatea proprie, l-a faultat în poziţie de ultim apărător pe Ivanovski şi a primit direct cartonaşulo roşu.

3-1: Camora a centrat din partea stângă şi Guima a înscris cu o lovitură de cap din 6 metri.

4-1: Tade a transformat penaltiul acordat de arbitrul Istvan Kovacs pentru un fault în careu comis de Pliatsikas asupra lui Monroy. În urma acestei faze, Pliatsikas a primit direct cartonaşul roşu.

CFR Cluj: Felgueiras - Susici, Larie, Rada, Camora - Muniru, Monroy - Deac (Fl. Costea '52), Tade, Jakolis (Ivanovski '62) - Guima (Christian '78). Antrenor: Vasile Miriuţă.

Astra Giurgiu: Lung jr. - Pliatsikas, Toure (Ben Youseff '46), Oros, Junior Morais - Laban, Seto - Enache, Budescu, William - Bukari (Fatai '46). Antrenor: Daniel Isăilă.

Cartonaşe galbene: Muniru '72 / Toure '7, Junior Morais '9, Enache '43, Oros '82.

Cartonaşe roşii: Ben Youseff '64, Pliatsikas '90.

Arbitri: Istvan Kovacs (central) - Vasile Marinescu, Daniel Hulubei (asistenţi) - Iulian Călin (rezervă).

Observatori: Nicolae Grigorescu, Dan Potocianu.

Înainte de începerea meciului s-a ţinut un moment de reculegere în memoria fostului fostbalist Călin Zanc, decedat în noaptea de marţi spre miercuri, la 43 de ani, în urma unui accident rutier.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...