Ciprian Marica, la primul antrenament după o pauză de aproape trei luni

Ciprian Marica, la primul antrenament după o pauză de aproape trei luni

Atacantul român Ciprian Marica a efectuat, miercuri, primul său antrenament după o pauză de două luni și 21 de zile, după cum a scris pe contul său de Facebook.

''Hey, prieteni! Am avut o zi grozavă, pentru mine fotbalul a reînceput în această după-amiază. Pe 24 octombrie am suferit intervenția chirurgicala. În fiecare minut care s-a scurs de atunci mi-am dorit să simt din nou mirosul ierbii proaspete, să alerg din nou pe gazon alături de coechipieri. Cu ajutorul lui Dumnezeu, azi am făcut primul antrenament cu echipa. După o pauză de două luni și 21 de zile. A fost o zi minunată!'', a scris căpitanul echipei naționale în rețeaua de socializare.

Marica a încheiat pe 7 ianuarie recuperarea făcută în Germania și se află cu echipa Konyaspor în cantonament la Hotelul ''Miracle'', din Lara (Antalya).

''Vă mulțumesc din suflet celor care ați fost alături și m-ați încurajat în toată perioada asta. Pentru că este un nou început, îmi pun și dorințe! Îmi doresc un 2015 mai bun ca toți ceilalți ani din cariera mea. Sper ca și în plan personal să fie așa cum visez. Vă doresc și vouă să aveți un an grozav și o viață minunată!'', mai spune atacantul de 29 de ani.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Ea i-a „spart mațele” lui Bendeac!

2 Așa arată sfidarea României...

3 „Din peste 850 de milioane de dolari, în 1990 când a fost lichidată ICE Dunărea s-au găsit 20 de dolari”

4 Priviți ce urgie e în Marea Britanie! Meteorologi: Condițiile sunt "terifiante"

5 Emilia Şercan / Dîncu este această lumină securistică care petrecea după-amiezile la vilele SRI cu Dragnea şi G…