Ciprian Marica, la primul antrenament după o pauză de aproape trei luni

Ciprian Marica, la primul antrenament după o pauză de aproape trei luni

Atacantul român Ciprian Marica a efectuat, miercuri, primul său antrenament după o pauză de două luni și 21 de zile, după cum a scris pe contul său de Facebook.

''Hey, prieteni! Am avut o zi grozavă, pentru mine fotbalul a reînceput în această după-amiază. Pe 24 octombrie am suferit intervenția chirurgicala. În fiecare minut care s-a scurs de atunci mi-am dorit să simt din nou mirosul ierbii proaspete, să alerg din nou pe gazon alături de coechipieri. Cu ajutorul lui Dumnezeu, azi am făcut primul antrenament cu echipa. După o pauză de două luni și 21 de zile. A fost o zi minunată!'', a scris căpitanul echipei naționale în rețeaua de socializare.

Marica a încheiat pe 7 ianuarie recuperarea făcută în Germania și se află cu echipa Konyaspor în cantonament la Hotelul ''Miracle'', din Lara (Antalya).

''Vă mulțumesc din suflet celor care ați fost alături și m-ați încurajat în toată perioada asta. Pentru că este un nou început, îmi pun și dorințe! Îmi doresc un 2015 mai bun ca toți ceilalți ani din cariera mea. Sper ca și în plan personal să fie așa cum visez. Vă doresc și vouă să aveți un an grozav și o viață minunată!'', mai spune atacantul de 29 de ani.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 ULTIMA ORĂ CCR aruncă în aer Justiția din România? Udrea, printre beneficiari!

3 Ziceau că e „stupidă și inutilă” / Priviți, vedeta ucraineană Akkerman, capturată de Rusia, a fost introdusă în dotarea Flotei ruse din Marea Neagră

4 VIDEO Priviți, aceasta este o dronă Orlan-10 a armatei Rusiei furată de un căpitan rus și trimisă acasă „la pachet”!

5 Previziunile lui George Friedman pentru următorii 10 ani: Se ridică Polonia și Turcia