Contra: Vreau să văd duminică mentalitatea de la meciul cu Valencia

Contra: Vreau să văd duminică mentalitatea de la meciul cu Valencia

Tehnicianul echipei Getafe, Cosmin Contra, a declarat că vrea să vadă duminică, la meciul din deplasare cu formaţia Elche, la care evaluează Cristian Săpunaru, mentalitatea de la partida cu Valencia, câştigată săptămâna trecută, cu scorul de 3-1, informează cotidianul As.

Contra: Vreau să văd duminică mentalitatea de la meciul cu Valencia (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Toată lumea vrea să meargă la partida de la Elche pentru a ajuta echipa. Este mentalitatea pe care o doream când am venit. Vreau să văd duminică mentalitatea de la meciul cu Valencia. Aştept aceeaşi atitudine şi acelaşi spirit de sacrificiu ca la meciul cu Valencia. Era o victorie necesară pentru a-i linişti puţin pe jucători, care au devenit încrezători înaintea celor şapte finale pe care le mai avem. Am văzut că putem câştiga oriunde", a spus Contra.

Echipa Getafe va fi susţinută la Elche, duminică, de aproximativ 300 de fani. "Sper să ne ajute, avem nevoie de ei. Sper să le oferim o victorie suporterilor. Elche este o echipă care lasă puţine spaţii adversarilor şi aşteaptă oportunitatea de a câştiga. Din ultimele şase meciuri de acasă, dacă nu mă înşel nu a primit gol în cinci. Atât pentru ei cât şi pentru noi este o finală. Va câştiga echipa care va greşi mai puţin", a adăugat Contra.

Atacantul Ciprian Marica a marcat un gol pentru echipa Getafe, în partida pe care a câştigat-o, duminica trecută, în deplasare, cu scorul de 3-1 (2-1), în faţa formaţiei FC Valencia, în etapa a XXXI-a a campionatului Spaniei. Aceasta a fost prima victorie pentru Cosmin Contra de la preluarea echipei Getafe.

Getafe va întâlni, duminică, în deplasare, de la ora 18.00, echipa Elche.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Prăbușirea unui dobitoc / Cum a primit Prostul politicii două lovituri năucitoare înainte de parlamentare

2 Augustin Zegrean / Votul pentru șefia Consiliului Legislativ este nul

3 BREAKING USR anunță că nu intră la guvernare cu Orban premier!

4 VIDEO România prădată / Dezvăluiri incredibile despre cum se negociau și se dădeau șpăgile în guvernele PSD

5 Apar dovezile / „Tiranul Rafila o oprit camionul o urcat sus o luat pistolul şi o dat cu ţeava în cap şi la tat…