Cristina Neagu, campioană şi şi câştigătoare a Cupei Muntenegrului, cu Buducnost Podgorica

Cristina Neagu, campioană şi şi câştigătoare a Cupei Muntenegrului, cu Buducnost Podgorica

Componenta naţionalei de handbal a României Cristina Neagu a câştigat, miercuri, Cupa Muntenegrului, cu Buducnost Podgorica, echipa sa având asigurat şi titlul naţional cu o etapă înainte de finalul sezonului.

Cristina Neagu, campioană şi şi câştigătoare a Cupei Muntenegrului, cu Buducnost Podgorica (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Buducnost a învins, miercuri, în finală, formaţia Danilovgrad, cu scorul de 24-14 (15-8), cucerind Cupa Muntenegrului. Cristina Neagu a marcat patru goluri.

Echipa sa are asigurat şi titlul de campioană, potrivit site-ului oficial al lui Buducnost, cu o etapă înaintea finalului de sezon. În ultima rundă, programată sâmbătă, Buducnost va întâlni tot echipa Danilovgrad.

Cristina Neagu şi Buducnost încheie stagiunea şi cu o finală de Liga Campionilor, pierdută în faţa deţinătoarei trofeului, Gyor ETO (Ungaria).

În stagiunea 2013-2014 din Liga Campionilor, Cristina Neagu a încheiat pe locul 7 în topul marcatoarelor, cu 64 de goluri, fiind principala marcatoare a echipei Buducnost în competiţia continentală.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale