CSU Craiova a primit o veste bună de la UEFA: „Echipele nou afiliate pot să urce din primul an în eşalonul superior“

Ion Geolgău, directorul general al clubului CSU Craiova, le-a dat o veste bună suporterilor olteni. Oficialul craiovean a anunţat că UEFA ar fi acceptat ca echipa finanţată de Primăria Craiova să joace la anul în Liga 1 dacă va promova.

"Am aflat s-a primit OK-ul de la UEFA. Este o veste foarte bună. UEFA acceptă echipele nou afiliate să urce din primul an în eşalonul superior. Aşa că urmează să primim şi scris. Bănuiesc că FRF a trimis pachetul complet şi comisiile abilitate UEFA au analizat dosarul şi au dat undă verde promovării. Atâta timp cât s-a votat în plen la Adunarea Generală acordarea unui loc pentru oraşul Craiova, nu înţeleg de ce după doi sau trei ani de zile îşi aduc aminte că noi am fost reînfiinţaţi anul trecut. Noi am primit un green-card pentru ce a reprezentat Craiova de-a lungul timpului în fotbalul românesc”, a declarat Geolgău pentru Digi24 Craiova.

Potrivit oficialului oltean, FRF urmează să ia act de decizia UEFA şi să anunţe oficial decizia forului european condus de Michel Platini. "FRF trebuie să primească o adresă de la UEFA şi trebuie să o facă publică pe site. Ei au avut toată corespondenţa. Nici nu îmi fac probleme, atâta timp cât dosarele noastre de afiliere şi de licenţiere sunt beton din punct de vedere juridic”, a mai spus Geolgău.

CSU Craiova a fost înfiinţată în vara anului 2013, Primăria Craiova fiind principalul investitor. Iniţial, echipa a fost pregătită de Eric Linkar, care a fost înlocuit ulterior cu Ovidiu Stângă. Înainte de începutul returului, Stângă a fost şi el înlăturat, în locul său fiind adus Gabi Balint. În acest moment, CSU Craiova se află pe locul 1 în seria a 2-a a Ligii a 2-a şi va porni în play-off de pe prima poziţie graţie punctelor acumulate în sezonul regulat cu echipele clasate pe locurile 1-6.

Sursa: adevarul.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Digi24 / Propunerile controversate de pe lista lui Orban. Cum arată ultima variantă a Guvernului

2 Curvăsăria îngroapă România! Fosta „chinezului” din Guvernul PSD, dată afară din directoratul Transelectrica d…

3 Bursa zvonurilor / Care sunt miniștrii care ar putea face parte din Guvernul Orban. Sighiartău, dat la o parte

4 Din sânge de hoț! / Compania germană Schweinemast Brader a cerut insolvența fermei Salcia după ce băiatul lui Dr…

5 BREAKING / Meleșcanu ar putea fi demis de la șefia Senatului prin decizie a CCR! Judecătorul raportor, Daniel Mo…

recomandări

Te ia DNA: Constantin Boșcodeală

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cele mai amuzante logo-uri fake