Debut în forţă la Cincinnati. Simona Halep s-a calificat lejer în optimi. Cu cine se poate duela în turul secund

Debut în forţă la Cincinnati. Simona Halep s-a calificat lejer în optimi. Cu cine se poate duela în turul secund

După o lună de pauză, Simona Halep a revenit pe terenul de tenis, iar misiunea ei este de a aduna cât mai multe puncte WTA cu scopul de a-şi realiza visul, acela de a deveni lider mondial.

Românca a făcut deja primul pas în acest sens, reuşind o calificare facilă în turul III la Cincinnati, primul turneu de pe hardul american. Simona, cap de serie numărul doi, a jucat în turul secund cu belgianca Flipkens, pe care a învins-o în două seturi, scor 6-4, 6-2. Halep a dominat meciul şi a făcut puţine greşeli, ceea ce i-a permis să o învingă într-o oră şi 27 de minute pe belgiancă.

În optimi, jucătoarea noastră se va duela cu învingătoarea dintre Lucie Safarova şi Zarina Diyas. Mergând mai departe, dacă favoritele îşi vor respecta statutul, Simona ar putea da în sferturi peste Maria Sharapova, cea care i-a suflat titlul la Roland Garros.

Veşti bune pentru Halep

Pe lângă victoria obţinută în faţa lui Flipkens, Halep a scăpat de două adversare puternice la Cincinnati. Venus Williams a părăsit turneul încă din primul tur, fiind învinsă de Lucie Safarova, iar deţinătoarea trofeului, Viktoria Azarenka, s-a retras din competiţie din cauza unei accidentări. Totuşi, în concurs au rămas şi alte jucătoare de top, precum Serena Williams, Maria Sharapova, Radwanska, Wozniacki sau Eugenie Bouchard, astfel încât misiunea Simonei de a câştiga trofeul va fi foarte dificilă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”