Dezvăluiri despre transferul lui Michael Schumacher la spitalul din Lausanne: ”A fost ca o operaţiune a serviciilor secrete”

Dezvăluiri despre transferul lui Michael Schumacher la spitalul din Lausanne: ”A fost ca o operaţiune a serviciilor secrete”

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a fost conştient în timpul transferului de la spitalul din Grenoble la cel din Lausanne, organizat în secret, şi a avut în majoritatea timpului ochii deschişi, a scris, miercuri, publicaţia Blick, prekuată de Mediafax.

Jurnaliştii cotidianului elveţian au descoperit societatea de ambulanţă care a efectuat transportul pacientului. Un responsabil al companiei din Viege (cantonul Valais), Mathias Volken, a confirmat că transportul a fost efectuat luni, dar a refuzat să ofere alte detalii.

Transferul a fost organizat de familia lui Michael Schumacher ca o operaţiune a serviciilor secrete, a indicat publicaţia citată.

Compania a primit un contract pentru a transporta un bolnav de la Grenoble, fără să se ştie că este vorba de Michael Schumacher, ci de o persoană cu alt nume.

Personalul de pe ambulanţă a fost obligat să predea telefoanele mobile în momentul în care a văzut faţa lui Schumacher, care arăta foarte slăbit după cele 170 de zile de spitalizare la Grenoble, unde a fost internat în urma gravului accident suferit la schi, la 29 decembrie 2013, în staţiunea Meribel, a adăugat sursa citată.

Fostul pilot german de Formula 1 Michael Schumacher a ieşit din comă după accidentul suferit la schi şi a părăsit spitalul din Grenoble, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al familiei, Sabine Kehm. Ea nu a furnizat niciun detaliu cu privire la starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1.

La scurt timp, conducerea spitalului din Lausanne a comunicat că Schumacher a fost transportat, luni dimineaţă, în unitatea medicală aflată la aproxiamtiv 40 de kilometri de locuinţa fostului pilot, de la Gland.

Spitalul Universitar din Lausanne este unul dintre cele mai bune din Elveţia şi aici lucrează neurologi recunoscuţi.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”