Elena Bogdan și Nicole Melichar, semifinaliste în proba de dublu la Acapulco (WTA)

Elena Bogdan și Nicole Melichar, semifinaliste în proba de dublu la Acapulco (WTA)

Perechea formată din jucătoarea română de tenis Elena Bogdan și americanca Nicole Melichar s-a calificat, joi, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Acapulco (Mexic), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, în urma abandonului cuplului Lauren Davis (SUA)/Monica Puig (Costa Rica).

Meciul s-a încheiat după doar 13 minute, cuplul Davis/Puig retrăgându-se la scorul de 2-1 pentru perechea româno-americană, din cauza unei accidentări abdominale suferită de Lauren Davis.

Elena Bogdan o învinsese pe Davis în primul tur la simplu, cu 6-4, 7-6 (3).

Bogdan și Melichar și-au asigurat un cec de 3.435 dolari și 110 puncte WTA, iar în penultimul act vor înfrunta principalele favorite, Andrea Hlavackova/Lucie Hradecka (Cehia).

La Acapulco, Elena Bogdan (22 ani), aflată pe locul 527 în ierarhia mondială, a reușit cea mai bună performanță a sa la simplu, optimile de finală. Cel mai bun rezultat din carieră la dublu s-a înregistrat anul trecut, când a cucerit titlul la turneul WTA de la București, alături de Alexandra Cadanțu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...