Fed Cup - România își va afla marți adversara din barajul pentru Grupa Mondială

Fed Cup - România își va afla marți adversara din barajul pentru Grupa Mondială

Echipa feminină de tenis a României își va afla marți adversara din barajul pentru Grupa Mondială a Fed Cup, cu ocazia tragerii la sorți care va avea loc la sediul Federației Internaționale de Tenis, de la 12,00 (ora României).

Cei patru capi de serie, stabiliți în baza clasamentului ITF Fed Cup sunt Italia (1), Australia (2), Polonia (3) și Canada (4). Acestea vor avea ca adversare una dintre următoarele echipe: Olanda, România, Elveția și SUA.

De menționat că echipa țării noastre a făcut un salt de patru locuri în ierarhia Fed Cup și ocupă acum poziția a 12-a, cu 4.050 puncte, grație victoriei înregistrate în fața Spaniei (3-2), weekend-ul trecut la Galați.

Echipa Spaniei va juca la rândul ei în barajul pentru Grupa Mondială II a Fed Cup, fiind desemnată cap de serie numărul 4 la tragerea la sorți de marți, alături de Serbia (1), Slovacia (2) și Japonia (4). Adversarele vor fi alese dintre Argentina, Belarus, Paraguay și Suedia.

Barajele pentru Grupa Mondială și Grupa Mondială II a Fed Cup vor avea loc în același timp cu semifinalele actualei ediții a competiției, în zilele de 18 și 19 aprilie.

În semifinale Fed Cup, Cehia va întâlni Franța, în timp ce Rusia va avea ca adversară Germania. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...