Fotbal - Liga I: FC Botoșani - ASA Târgu Mureș 1-1

Fotbal - Liga I: FC Botoșani - ASA Târgu Mureș 1-1

FC Botoșani a terminat la egalitate cu ASA Târgu Mureș, scor 1-1 (0-1), duminică seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 13-a a Ligii I de fotbal, ultima a turului. Vicecampioana a deschis scorul prin spaniolul Ivan Gonzalez (24), iar Attila Hadnagy a restabilit egalitatea după pauză (73).

Antrenorul Cristian Pustai, fost la ASA în sezonul trecut, a debutat cu acest prilej pe banca tehnică a echipei FC Botoșani.

FC Botoșani a încheiat turul cu o singură victorie, reușită în etapa a șasea. De atunci, moldovenii au înregistrat trei egaluri și patru eșecuri.

ASA nu are nicio victorie în ultimele patru partide, având trei egaluri și un eșec.

FC Botoșani — ASA Târgu Mureș 1-1 (0-1), Stadion "Municipal" — Botoșani
Au marcat: Attila Hadnagy (73), respectiv Ivan Gonzalez (24).
Arbitru: Radu Petrescu (București); arbitri asistenți: Ovidiu Artene (Vaslui), George Florin Neacșu (Câmpulung Muscel); arbitru de rezervă: Andrei Antonie (București)
Observatori: Sorin Boca (Iași) — CCA, Marin Petrache (Giurgiu) — LPF AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale