Fotbal: Adunarea Generală a LPF a respins oferta de 23,3 milioane euro, făcută de ISB

Fotbal: Adunarea Generală a LPF a respins oferta de 23,3 milioane euro, făcută de ISB

Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a anunțat vineri că Adunarea Generală Extraordinară a LPF a respins oferta de 23,3 milioane euro, făcută de reprezentantul Intel Sky Broadcast (ISB).

Secretarul general a menționat că în urmă cu două zile a avut loc o întâlnire între conducerea LPF și ISB, terminată cu un proces verbal, în care Gino Iorgulescu, președintele LPF, a fost mandatat să solicite respectarea actualului contract.

"Vom aștepta ziua de 15 iunie, ora 24,00, până când urmează să primim scrisoarea de garanție bancară sau plata. O nouă Adunare Generală a fost convocată pentru data de 19 iunie", a spus Justin Ștefan, la conferința cu jurnaliștii.

Justin Ștefan a mai precizat că executivul LPF a apărat mereu cluburile din Liga I, iar transparența a fost totală. ''Cluburile au putut consulta textul contractului, au putut lua note, dar nu au putut face fotografii, pentru a respecta toate aspectele legate de confidențialitate'', a declarat Justin Ștefan.

''Dacă nu primim scrisoarea de garanție bancară sau plată, pe data de 19 iunie, la Adunarea Generală, cluburile vor adopta o alta decizie'', a mai precizat Justin Ștefan, la conferința cu jurnaliștii.

Rugat să spună cine a reprezentat firma Intel Sky Broadcast, Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a oferit gazetarilor numele — Călin Olteanu.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...