Fotbal: Adunarea Generală a LPF a respins oferta de 23,3 milioane euro, făcută de ISB

Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a anunțat vineri că Adunarea Generală Extraordinară a LPF a respins oferta de 23,3 milioane euro, făcută de reprezentantul Intel Sky Broadcast (ISB).

Secretarul general a menționat că în urmă cu două zile a avut loc o întâlnire între conducerea LPF și ISB, terminată cu un proces verbal, în care Gino Iorgulescu, președintele LPF, a fost mandatat să solicite respectarea actualului contract.

"Vom aștepta ziua de 15 iunie, ora 24,00, până când urmează să primim scrisoarea de garanție bancară sau plata. O nouă Adunare Generală a fost convocată pentru data de 19 iunie", a spus Justin Ștefan, la conferința cu jurnaliștii.

Justin Ștefan a mai precizat că executivul LPF a apărat mereu cluburile din Liga I, iar transparența a fost totală. ''Cluburile au putut consulta textul contractului, au putut lua note, dar nu au putut face fotografii, pentru a respecta toate aspectele legate de confidențialitate'', a declarat Justin Ștefan.

''Dacă nu primim scrisoarea de garanție bancară sau plată, pe data de 19 iunie, la Adunarea Generală, cluburile vor adopta o alta decizie'', a mai precizat Justin Ștefan, la conferința cu jurnaliștii.

Rugat să spună cine a reprezentat firma Intel Sky Broadcast, Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a oferit gazetarilor numele — Călin Olteanu.

AGERPRES 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Festival de pesedism în PNL! După ce și-a pus verișoara la Antibiotice SA, ministrul Tătaru face presiuni să-ș…

2 VIDEO Rareș Bogdan, atac la piloșii vârâți de PNL în diverse sinecuri: M-am săturat să răspund pentru imbecili…

3 Nouriel Roubini / Urmează un deceniu de criză economică. Recesiunea va fi fără precedent

4 Ți se face scârbă! / Consilierul lui Orban, acuzat că distruge o instituție cu proiecte de sute de milioane de d…

5 PSD / ALDE, groparii României / Oficiul pentru Achiziții Centralizate, creat de Dăncilă, a luat doar hârtie înaint…

recomandări

Te ia DNA: Vasii Romeo

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dacă vrei Jurassic Park în viața reală, mută-te în Australia