Fotbal: Adunarea Generală a LPF a respins oferta de 23,3 milioane euro, făcută de ISB

Fotbal: Adunarea Generală a LPF a respins oferta de 23,3 milioane euro, făcută de ISB

Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a anunțat vineri că Adunarea Generală Extraordinară a LPF a respins oferta de 23,3 milioane euro, făcută de reprezentantul Intel Sky Broadcast (ISB).

Secretarul general a menționat că în urmă cu două zile a avut loc o întâlnire între conducerea LPF și ISB, terminată cu un proces verbal, în care Gino Iorgulescu, președintele LPF, a fost mandatat să solicite respectarea actualului contract.

"Vom aștepta ziua de 15 iunie, ora 24,00, până când urmează să primim scrisoarea de garanție bancară sau plata. O nouă Adunare Generală a fost convocată pentru data de 19 iunie", a spus Justin Ștefan, la conferința cu jurnaliștii.

Justin Ștefan a mai precizat că executivul LPF a apărat mereu cluburile din Liga I, iar transparența a fost totală. ''Cluburile au putut consulta textul contractului, au putut lua note, dar nu au putut face fotografii, pentru a respecta toate aspectele legate de confidențialitate'', a declarat Justin Ștefan.

''Dacă nu primim scrisoarea de garanție bancară sau plată, pe data de 19 iunie, la Adunarea Generală, cluburile vor adopta o alta decizie'', a mai precizat Justin Ștefan, la conferința cu jurnaliștii.

Rugat să spună cine a reprezentat firma Intel Sky Broadcast, Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a oferit gazetarilor numele — Călin Olteanu.

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Îi vom distruge!” / Rușii, izolați în Sud după ce ucrainenii au distrus și ultimul pod!

2 Rusul nu știa ce i se întâmplă. Fusese capturat...

3 O profeție tulburătoare făcută de Carl Sagan înainte de a muri s-a viralizat

4 VIDEO Priviți, așa e pe front, în Ucraina...

5 Dovada că e groasă pentru Rusia în Ucraina! Șoigu, în vizită de urgență la cea mai mare fabrică de tancuri!