Fotbal: Adunarea Generală a LPF a respins oferta de 23,3 milioane euro, făcută de ISB

Fotbal: Adunarea Generală a LPF a respins oferta de 23,3 milioane euro, făcută de ISB

Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a anunțat vineri că Adunarea Generală Extraordinară a LPF a respins oferta de 23,3 milioane euro, făcută de reprezentantul Intel Sky Broadcast (ISB).

Secretarul general a menționat că în urmă cu două zile a avut loc o întâlnire între conducerea LPF și ISB, terminată cu un proces verbal, în care Gino Iorgulescu, președintele LPF, a fost mandatat să solicite respectarea actualului contract.

"Vom aștepta ziua de 15 iunie, ora 24,00, până când urmează să primim scrisoarea de garanție bancară sau plata. O nouă Adunare Generală a fost convocată pentru data de 19 iunie", a spus Justin Ștefan, la conferința cu jurnaliștii.

Justin Ștefan a mai precizat că executivul LPF a apărat mereu cluburile din Liga I, iar transparența a fost totală. ''Cluburile au putut consulta textul contractului, au putut lua note, dar nu au putut face fotografii, pentru a respecta toate aspectele legate de confidențialitate'', a declarat Justin Ștefan.

''Dacă nu primim scrisoarea de garanție bancară sau plată, pe data de 19 iunie, la Adunarea Generală, cluburile vor adopta o alta decizie'', a mai precizat Justin Ștefan, la conferința cu jurnaliștii.

Rugat să spună cine a reprezentat firma Intel Sky Broadcast, Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a oferit gazetarilor numele — Călin Olteanu.

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD a „câștigat” Primăria Sectorului 1! Justiția paralelă a Partidului a găsit 1360 de voturi în plus pentru „…

2 Avertismentul profesorului Virgil Păunescu în legătură cu vaccinurile

3 Așa o fi?

4 Mafia cu gulere galbene / Te crucești când citești așa ceva!

5 Categoria „valori” / A murit „El Magico” Raj, celebrul dealer al vedetelor