Fotbal: Anghel Iordănescu - ''Vreau ca echipa națională să se ridice la nivelul suporterilor români''

Fotbal: Anghel Iordănescu - ''Vreau ca echipa națională să se ridice la nivelul suporterilor români''

Anghel Iordănescu, selecționerul naționalei României, a declarat miercuri, într-o conferința de presă, că vrea de la fotbaliștii tricolori să se ridice la nivelul suporterilor din țara noastră. ''Suporterii vor face joi o atmosferă extraordinară pe stadion. Vreau, din tot sufletul, ca echipa noastră națională să se ridice la nivelul suporterilor români'', a precizat Iordănescu.

În continuare, el a spus: ''Avem un meci dificil cu Finlanda, un adversar care mai speră la calificare. Personal doresc ca jucătorii români să dea dovadă de o concentrare maximă, de determinare și agresivitate, pentru a rezolva ecuația calificării cât mai repede''.

În legătură cu absența atacantului Ciprian Marica din lot, selecționerul a arătat: ''Este greu să apelezi la un fotbalist care a avut trei operații și a stat opt luni fără să joace''.

Vlad Chiricheș a declarat la conferința de presă ''Este un joc dificil cu Finlanda. Avem în față un adversar bun. Avem forța să câștigăm această confruntare de pe Arena Națională''.

Răzvan Raț a precizat: ''Este foarte important ca suporterii să ne susțină până la ultimul minut al meciului. Este o bucurie, o onoare și o mândrie să jucăm cu fanii prezenți la stadion''.

Gabriel Torje a spus: ''Finlanda vine la București după două rezultate pozitive. Este o echipă bună, dar noi suntem mai valoroși în comparație cu ei. Sper ca acest lucru să se vadă pe teren și să obținem toate cele trei puncte puse în joc''.

Claudiu Keșeru a arătat: ''Eu sunt pregătit să intru pe teren, în condițiile în care se va apela la mine. Nu este important numele celui care marchează un gol, în meciul de joi, important este ca noi să putem obține o victorie''.

Pe 8 octombrie, de la ora 21,45, pe Arena Națională, ''tricolorii'' vor întâlni Finlanda, pentru ca pe 11 octombrie, la Torshavn, de la ora locala 17,00 (19,00, ora României), reprezentativa noastră să dispute ultimul său meci din grupă, în preliminariile EURO 2016, contra echipei Insulelor Feroe. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

4 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

5 Foarte interesante amănunte...