Fotbal: Anghel Iordănescu ar fi preferat să nu debuteze la EURO 2016 împotriva Franței

Selecționerul echipei de fotbal a României, Anghel Iordănescu, a declarat, sâmbătă, la Paris, că ar fi preferat să evite Franța la începutul EURO 2016, turneu găzduit chiar de Hexagon. ''Aș fi preferat să nu jucăm în debutul competiției și oricum nu împotriva Franței'', a afirmat Iordănescu după tragerea la sorți, citat de Reuters.

''Dacă analizăm meciurile noastre din preliminarii putem spune că avem o defensivă bună, dar în același timp nu am marcat prea multe goluri ... asta poate fi o problemă pentru noi'', a precizat selecționerul.

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, prezent și el la Paris, s-a arătat mulțumit de tragerea la sorți, chiar dacă ar fi vrut să evităm Franța.

"Suntem mulțumiți de tragerea la sorți. Personal, am vrut să evităm Franța, dar mulți dintre jucătorii noștri doreau să jucăm împotriva gazdelor. Este o onoare și o plăcere să jucăm, pentru prima oară, meciul de deschidere (la EURO, n. red.). Elveția este una dintre cele mai puternice echipe din urna a doua valorică, în timp ce din urna a patra am dorit Albania. Obiectivul nostru este clar: să ne calificăm din grupe", a spus Burleanu, citat de site-ul UEFA.

România a fost repartizată în Grupa A la EURO 2016, alături de Franța, Elveția și Albania, urmând să joace meciul de deschidere pe 10 iunie, contra Franței, pe Stade de France.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Fostul șef al Departamentului Analiză din SRI anunță explozia COVID-19 în România

2 Turcescu anunță iminenta săltare a Gabrielei Firea!

3 Nou cutremur în PSD! Aproape toată Organizația Ilfov a trecut la PNL, cu primari cu tot!

4 Scandal de hărțuire sexuală la vârful PMP

5 Cum ies la iveală epoleții la PSD!!! Tatăl lui Mihai Tudose, confirmat cu coronavirus, este internat la Spital…