Fotbal: Apelul clubului CFR Cluj, respins de Comisia de Recurs a FRF

Fotbal: Apelul clubului CFR Cluj, respins de Comisia de Recurs a FRF

Comisia de Recurs a Federației Române de Fotbal a respins, în ședința sa de joi, apelurile depuse de clubul CFR 1907 Cluj în urma hotărârilor luate de Comisia de Disciplină a FRF în data de 4 februarie de a penaliza gruparea cu 24 de puncte, din cauza neachitării datoriilor către mai mulți jucători.

Formația ardeleană a fost sancționată cu câte patru puncte, în urma neexecutării hotărârilor luate de Camera Națională de Soluționare a Litigiilor (NSL), pentru datorii în cazul foștilor săi jucători Ionel Stana, Laszlo Sepsi, Vasile Maftei (în două spețe), Claudiu Voiculeț și Ioan Hora.

Totodată, clubului CFR Cluj i s-a interzis dreptul de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar.

''În baza art. 24.C.1.b din RSTJF se sancționează clubul FC CFR 1907 Cluj cu interzicerea dreptului de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar și scăderea a 4 puncte, din care, pentru perioada 25.12.2014 — 08.01.2015, 2 puncte, și pentru perioada 09.01.2015 — 23.01.2015, 2 puncte'', sună decizia Comisiei de Disciplină în fiecare din cele șase spețe.

Ultima cale de atac a clubului din Gruia este un apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

În urma acestei depunctări, CFR Cluj a ajuns de pe locul al doilea (cu 34 puncte) pe ultima poziție a clasamentului, 18, cu doar 10 puncte.
CFR a fost penalizată cu 24 de puncte; echipele clasate pe locurile 13-18 vor retrograda în liga secundă la sfârșitul campionatului.  AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...