Fotbal: Barcelona nu-și vede viitorul fără Messi (Luis Enrique)

Antrenorul Barcelonei, Luis Enrique, a declarat miercuri că Barca nu-și vede viitorul fără Lionel Messi, în timp ce zvonurile privind plecarea starului argentinian continuă să apară.

''Noi ne gândim cu toții că Messi va fi la Barcelona în următorii ani. Este ceea ce vor toți suporterii. Noi nu vedem un efectiv fără Messi'', a asigurat antrenorul.

Argentinianul pare că a pus capăt scurt speculațiilor, duminică, după victoria Barcei asupra lui Atletico Madrid (3-1) în La Liga, declarând că nu a pus niciodată condiții pentru prezența sa la Barcelona. ''Eu nu am cerut niciodată nimic pentru a rămâne, pentru că nu am avut niciodată intenția să plec'', a spus el.

Însă scurta sa frază pronunțată înaintea ceremoniei de înmânare a Balonului de Aur, luni, la Zurich — ''Nu știu unde voi fi anul viitor'' — a relansat discuțiile.

Luis Enrique a dezmințit din nou orice problemă în relația cu Messi. ''Vestiarul este unit. Noi respingem polemicile și încercăm să avem cea mai bună ambianță posibilă. Eu văd unitate în toate aspectele'', a asigurat el.

Barcelona va juca următorul meci în returul optimilor de finală ale Cupei Regelui, joi, după ce a câștigat în tur cu 5-0.

AGERPRES 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 CCR, asasinii României! / Dr Emilian Imbri, managerul spitalului Victor Babeș: Trei infectați au plecat / Și de la…

2 Cu cine și-o trage Dana Budeanu

3 Document / Pacienții Covid au început să plece din spitale, începând de vineri / Statul rămâne fără instrumentul l…

4 50 de miliarde de dolari. Asta este averea reală a Mafiei PSD care a furat România în ultimii 30 de ani. Numai…

5 Tupeu de „prestator” prin parcuri, la Paris / Ponta, apel dement la nesupunere către populație: Să nu țină cont …