Fotbal: Barcelona nu-și vede viitorul fără Messi (Luis Enrique)

Fotbal: Barcelona nu-și vede viitorul fără Messi (Luis Enrique)

Antrenorul Barcelonei, Luis Enrique, a declarat miercuri că Barca nu-și vede viitorul fără Lionel Messi, în timp ce zvonurile privind plecarea starului argentinian continuă să apară.

''Noi ne gândim cu toții că Messi va fi la Barcelona în următorii ani. Este ceea ce vor toți suporterii. Noi nu vedem un efectiv fără Messi'', a asigurat antrenorul.

Argentinianul pare că a pus capăt scurt speculațiilor, duminică, după victoria Barcei asupra lui Atletico Madrid (3-1) în La Liga, declarând că nu a pus niciodată condiții pentru prezența sa la Barcelona. ''Eu nu am cerut niciodată nimic pentru a rămâne, pentru că nu am avut niciodată intenția să plec'', a spus el.

Însă scurta sa frază pronunțată înaintea ceremoniei de înmânare a Balonului de Aur, luni, la Zurich — ''Nu știu unde voi fi anul viitor'' — a relansat discuțiile.

Luis Enrique a dezmințit din nou orice problemă în relația cu Messi. ''Vestiarul este unit. Noi respingem polemicile și încercăm să avem cea mai bună ambianță posibilă. Eu văd unitate în toate aspectele'', a asigurat el.

Barcelona va juca următorul meci în returul optimilor de finală ale Cupei Regelui, joi, după ce a câștigat în tur cu 5-0.

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Planeta sexuală Oltenia / Elevă de 16 ani, prinsă de mamă în timp ce făcea sex cu profesorul de informatică, de 42 de ani

2 Răsturnare de situație! / Un moştenitor secret al celebrei avocate Paula Iacob revendică averea uriașă de 10 milioane de euro

3 Scandal sexual cu dansatoarea maneliștilor! Cristina Pucean îl dă în vileag pe Bogdan de la Ploiești!

4 LIVE TEXT | Război în Ucraina. Lupte intense pentru Bakhmut. Autoritățile ruse vor să interzică circulația hrivnei în zonele ocupate

5 VIDEO Rareș Bogdan, reacție promptă după declarațiile cancelarului Austriei