Fotbal: Bogdan Mitrea s-a transferat de la Viitorul Constanța la echipa italiană Ascoli

Fotbal: Bogdan Mitrea s-a transferat de la Viitorul Constanța la echipa italiană Ascoli

Fundașul central Bogdan Mitrea s-a transferat de la FC Viitorul Constanța la echipa italiană de divizia a doua Ascoli, a anunțat vineri site-ul oficial al clubului aflat pe locul 2 în Liga I de fotbal.

Venit în vara anului 2013 la Viitorul, Bogdan Mitrea, în vârstă de 28 de ani, a adunat 86 de prezențe pentru echipa lui Gheorghe Hagi, marcând 19 goluri, realizare remarcabilă pentru un fundaș.

Ascoli, care a evoluat în mai multe perioade în primul eșalon al fotbalului italian, este acum pe locul 17 în Serie B, din 22 de echipe.

FC Viitorul a anunțat vineri și despărțirea de portarul Victor Rîmniceanu, care și-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu gruparea. În prima parte a acestui sezon, Victor Rîmniceanu a adunat 16 prezente în poarta constănțeană.

În această iarnă, Viitorul s-a mai despărțit de Constantin Mișelăricu, Raul Ciupe și Călin Albuț.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!

3 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

4 Ucrainencele au strâns 700.000 de dolari pentru armată vânzând fotografii erotice

5 Unul dintre marii aliaţi ai SUA a reziliat un contract de achiziţie pentru elicoptere militare ruseşti în valoare de 228 de milioane de euro