Fotbal: Pentru noul sezon al Ligii a II-a s-au înscris 27 de echipe

Fotbal: Pentru noul sezon al Ligii a II-a s-au înscris 27 de echipe

Numai 27 de echipe s-au înscris în ediția 2015-2016 a Ligii a II-a de fotbal, potrivit Federației Române de Fotbal.

Luni 20 iulie a fost ultima zi de înscriere în ediția 2015-2016 a eșalonului secund, competiție organizată de Federația Română de Fotbal. Pe adresa Departamentului de Competiții, până la expirarea termenului limită, au fost trimise 27 de cereri de înscriere pentru noul sezon. Printre acestea se află cele cinci echipe care au promovat din Liga a III-a și cele șase echipe care au retrogradat din Liga 1. Lipsește FCM Dorohoi, echipa care a terminat play-out-ul seriei I a ediției precedente de Liga 2 pe locul 1, dar care nu își va mai continua activitatea și în noul sezon.

Cluburile CF Brăila și Academica Argeș au formulat cereri în temeiul articolului 4 din ROAF, solicitând schimbarea formei juridice a cluburilor, urmând ca, în situația în care vor primi aviz pozitiv, să participe în competiții sub denumirile de ACS Dacia Unirea Brăila, respectiv FC Clinceni.

Lista echipelor înscrise este următoarea: ACS Berceni, ACS Bucovina Pojorâta (promovată din liga a treia), ACS Dacia Unirea Brăila, ACS FC Academica Argeș (FC Clinceni), ACS FCM Baia Mare (promovată din liga a treia), ACS Rapid CFR Suceava, ACS Șoimii Pâncota, ACS UTA Bătrâna Doamnă (promovată din liga a treia), ACSM Râmnicu Vâlcea, AFC Chindia Târgoviște (promovată din liga a treia), AFC Dunărea 2005 Călărași (promovată din liga a treia), AS SC Bacău, CS Balotești, CS FC Bihor Oradea, CS FC Caransebeș 1913, CS FC Olimpia 2010 Satu Mare, CS Gaz Metan Mediaș (retrogradată din Liga I), CS Metalul Reșița, CS Mioveni, FC Gloria Buzău, FC Oțelul Galați (retrogradată din Liga I), FC Brașov (retrogradată din Liga I), FC Ceahlăul Piatra Neamț (retrogradată din Liga I), FC Farul Constanța, FC Rapid București (retrogradată din Liga I), Universitatea Cluj (retrogradată din Liga I), Unirea Tărlungeni.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa