Fotbal: Rapid și-a prezentat lotul pentru returul Ligii 1

Fotbal: Rapid și-a prezentat lotul pentru returul Ligii 1

Echipa de fotbal Rapid București și-a prezentat lotul de jucători pentru returul Ligii 1 de fotbal, duminică seara, în cadrul unui spectacol desfășurat la Sala Rapid.

Membrii formației "Alb și Negru", fani cunoscuți ai echipei giuleștene, au fost maeștrii de ceremonii ai festivității din Giulești, desfășurate în fața a aproape 2.000 de spectatori.

Festivitatea a început cu un moment de reculegere în memoria lui Nicolae Manea, fost fotbalist, antrenor și conducător al echipei din Grant.

Rând pe rând au intrat în sală și au fost prezentați vulcanicilor fani rapidiști componenții lotului, începând cu portarii Virgil Drăghia, Mircea Bornescu si Milos Buchta și continuând cu fundașul Cristian Săpunaru, unul dintre cei mai iubiți jucători ai echipei. Ultimii prezentați au fost ''veteranii'' Daniel Niculae și Daniel Pancu, care s-au transformat ad-hoc în veritabili lideri de galerie, iar antrenorul Cristian Pustai a încheiat defilarea rapidiștilor.

La spectacol a asistat și patronul echipei, Valerii Moraru, dar și foști jucători ai giuleștenilor, precum Ion Goanță.

Lotul echipei pentru retur îi cuprinde pe portarii Mircea Bornescu, Milos Buchta, Virgil Drăghia, fundașii Cristian Săpunaru, Aritz Borda, Jérémy Sapina, Pavel Cmovs, Tomas Josl, Juan Oriol, Nicolae Vasile, mijlocașii Andrei Cerlincă, Marcel Gecov, Alexandru Dan, Eduard Oriol, Rui Miguel, Luís Gomes Almeida ''Kikas'', Joao Coimbra, atacanții Daniel Pancu, Mădălin Martin, Rihairo Meulens, Fred Benson, Daniel Niculae.

În tur au jucat pentru Rapid doar Bornescu, Drăghia, N. Vasile, Al. Dan, Pancu și Martin, restul fiind aduși în această iarnă.

Rapid ocupă penultimul loc în clasament, cu 11 puncte, după ce CFR a fost depunctată cu 24 de puncte și se află pe ultima poziție, cu 10 puncte. Rapid va debuta în retur duminică 22 februarie, în deplasare, cu liderul Steaua. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…