Gâlcă, după tragerea la sorţi: „Echipa din Kazahstan este o necunoscută pentru mine“. Ce-au spus cei de la Aktobe

Gâlcă, după tragerea la sorţi: „Echipa din Kazahstan este o necunoscută pentru mine“. Ce-au spus cei de la Aktobe

„Dacă vom reuşi să îi învingem pe cei de la Stromsgodset şi să ne calificăm în turul următor, vom avea parte de meciuri cu echipe foarte bune. Echipa din Kazahstan este o necunoscută pentru mine momentan, dar ştiu că are jucători străini, care, cu siguranţă, au ridicat nivelul echipei. În general, în aceste ţări din spaţiul ex-sovietic, s-a investit foarte mult în ultimii ani. Pe cei de la Dinamo, Steaua i-a întâlnit anul trecut şi ne amintim cu toţii de faptul că au fost două meciouri echilibrate, cu momente importante, care puteau să încline balanţa în orice parte. Nici noi, nici cei de la Tbilisi nu mai avem aceleaşi loturi ca anul trecut, dar cred că jucătorii pe care-i am la dispoziţie pot obţine rezultate notabile. Sper ca în dubla manşă pe care o vom juca, fie cu Dinamo, fie cu Aktobe, să avem un joc mai bun şi mai consistent şi să fructificăm ocaziile de a înscrie pe care ni le vom crea“, a declarat Gâlcă, pentru site-ul oficial al Stelei. 

 Steaua are prima şansă la calificarea în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, după ce-a învins gruparea norvegiană Stromsgodset, 1-0, în deplasare. Dacă se va califica mai departe, Steaua va juca în turul trei preliminar pe câştigătoarea dublei dintre Aktobe (Kazahstan) şi Dinamo Tbilisi (Georgia). Favorită e Aktobe, care s-a impus în tur, în deplasare, cu 1-0. 

 Marat Khairullin, mijlocaşul ofensiv al lui Aktobe, a declarat că n-ar nicio preferinţă în privinţa adversarei din turul trei preliminar: Steaua sau Stromsgodset. 

 „Nu suntem turişti, astfel că nu contează unde mergem, Norvegia sau România. Avem o treabă şi trebuie să o facem bine. Încă nu am făcut-o, mai avem returul cu Dinamo Tbilisi. Calificarea încă nu este decisă“, a declarat Khairullin, pe site-ul uefa. 

 Dacă se va califica, Steaua va juca în deplasare prima manşă a turului trei preliminar, la 29/30 iulie, returul fiind programat în 5/6 august.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am închis conturile la BCR. Nu mai colaborez cu firme austriece. Am anulat vacanța de schi în Austria cu angajații. La revedere Austria pe o perioadă…

2 Voi ați citit ce scria Dan Alexe acum câțiva ani despre Austria, băncile ei și legătura cu Croația?

3 Premierul Ciucă aruncă dinamita: Nivelul relațiilor cu Austria va scădea la nivelul însărcinatului cu afaceri externe la Viena

4 Fotografia asta o fi trucată?

5 Loredana Groza, în ipostaze care par desprinse din filme pentru adulți...