Ioana d'Arc din fotbal: cine e Cristina Andronache, femeia care conduce Rapidul. „Nu ştiam cum arată Ganea“

Ioana d'Arc din fotbal: cine e Cristina Andronache, femeia care conduce Rapidul. „Nu ştiam cum arată Ganea“

 

De aceea, se poate spune că omul care supraveghează activitatea clubului Rapid e cea mai puternică femeie din fotbalul românesc. Paradoxal, Cristina Andronache, mama a doi copii, n-avea nicio tangenţă cu lumea sportului până în momentul în care a fost numită de un judecător în funcţia pe care o deţine acum.

 

Nu există nicio poză cu ea pe agenţii

 

În prezent însă, e cel mai influent personaj la Rapid. Dovada? A avut ultimul cuvânt în privinţa numirii antrenorului. În ciuda poziţiei pe care o ocupă în structura clubului, Cristina Andronache a fost o prezenţă extrem de discretă în media. Spre exemplu, pe agenţiile de presă, nu există nicio poză cu ea, deşi a asistat la mai multe partide ale Rapidului. 

 

Acum, într-o apariţie rară în media, doamna Andronache a acordat un interviu Digi Sport în care a vorbit despre rolul său la Rapid.

 

Ce a spus?

 

„Am fost cea care l-a susţinut pe Ionel Ganea, dar desemnarea antrenorului a fost făcută pe baza unei selecţii. La un moment dat, cineva m-a sunat şi mi-a spus că încerc să fiu Ioana d'Arc în fotbal, pentru că am inventat selecţia antrenorului pe bază de CV-uri prezentate şi interviu. Am considerat că poate fi o comisie şi a fost, domnul Manea, domnul Perja, team manager, şi eu al treilea membru. Am avut sfătuitori buni, pentru că am avut şi propria mea opţiune. Mi-am făcut prieteni şi din fotbal şi m-am bazat pe ceea ce mi-au spus ei“, şi-a început Andronache discursul.

 

Ea a explicat ce a impresionat-o la Ganea, deşi nu ştia mare lucru despre fostul internaţional. „A fost tipul de psihologie inversă, mai precis renumele pe care îl avea, că e o persoană vulcanică. Dacă se va putea stăpâni, şi o s-o facă, înseamnă că a lucrat foarte mult cu el, că a ajuns la un nivel de abordare şi va reuşi să-i ţină aproape pe jucători. A avut un atu, pentru că a mai trecut printr-o perioadă de insolvenţă la U Cluj, înţelegea şi insolvenţa şi repercusiunile asupra echipei şi asupra activităţii normale, astfel că a fost un atu“, a explicat administratorul judiciar al clubului.

 

„Slavă cerului că există internet“

 

Andronache n-a ascuns faptul că nu ştia mai nimic despre Ionel Ganea sau alte nume din lumea fotbalului, înainte de a se împlica la Rapid.

 

„L-am susţinut pe Ganea fără să-l cunosc dinainte, m-am uitat pe internet să văd cum arată, pentru că nu aveam preocupari sportive, în general. La fel m-am documentat şi în privinţa domnului Manea, când a fost propus de domnul Zamfir pentru postul de preşedinte. Mi-am zis că ar fi ruşinos să nu recunosc o glorie şi în felul acesta m-am documentat. Slavă cerului că există internet!“, a încheiat Andronache.

 

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 ULTIMA ORĂ CCR aruncă în aer Justiția din România? Udrea, printre beneficiari!

3 VIDEO Priviți, aceasta este o dronă Orlan-10 a armatei Rusiei furată de un căpitan rus și trimisă acasă „la pachet”!

4 Previziunile lui George Friedman pentru următorii 10 ani: Se ridică Polonia și Turcia

5 Ioan T. Morar / „Dacă arătarea asta i se pare frumoasă vreunui bărbat...”