Irina Begu, calificată în sferturi la Charleston (WTA), după retragerea Ekaterinei Makarova

Irina Begu, calificată în sferturi la Charleston (WTA), după retragerea Ekaterinei Makarova

Jucătoarea română de tenis Irina Begu s-a calificat fără joc în sferturile de finală ale turneului WTA de la Charleston (Carolina de Sud), dotat cu premii totale de 731.000 de dolari, după ce rusoaica Ekaterina Makarova, adversara ei din optimi, s-a retras din competiție. "Sunt foarte dezamăgită de faptul că trebuie să mă retrag din turneul de la Charleston", a declarat Makarova pe site-ul oficial al competiției.

"Este unul dintre turneele mele favorite și m-am simțit bine în ultimele zile. Din nefericire, m-a durut stomacul în timpul meciului (cu Shuai Zhang. n. red.), am apelat la fizioterapeut, dar nu mi-a fost mai bine, astfel că eu și echipa mea considerăm că trebuie să merg la un consult și să stau câteva zile în afara terenului. Sper să revin la Charleston anul viitor'', a mai spus Makarova, a doua favorită a competiției, după victoria cu 5-7, 6-3, 6-2.

Begu, cap de serie nr. 13, și-a asigurat astfel un cec de 16.725 dolari și 100 de puncte WTA, iar în sferturi va juca împotriva câștigătoarei dintre Angelique Kerber (Germania/N. 5) și Lara Arruabarrena Vecino (Spania).

Begu (254 ani, 36 WTA) câștigase primul său meci cu Makarova (26 ani, 8 WTA), cu 6-4, 6-4, anul trecut, în optimi la Moscova, turneu a cărui finală a disputat-o cu altă rusoaică, Anastasia Pavliucenkova. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria