Istvan Kovacs a fluierat expirarea timpului de joc, după ce suporterii au proferat injurii la adresa sa

Istvan Kovacs a fluierat expirarea timpului de joc, după ce suporterii au proferat injurii la adresa sa

Observatorul Eduard Alexandru a declarat, vineri, că Istvan Kovacs a fluierat expirarea timpului de joc la meciul Concordia Chiajna - Dinamo, scor 0-0, arbitrul părăsind primul terenul vizibil iritat.

Eduard Alexandru: Arbitrul a fluierat expirarea timpului de joc (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"A expirat timpul de joc, arbitrul a fluierat expirarea timpului de joc. Alte detalii nu pot da, întrucât sunt observator oficial", a declarat Alexandru.

Surse din cadrul clubului Dinamo au afirmat că arbitrul Kovacs le-a transmis că a fost nervos şi a ieşit primul de pe teren deoarece era înjurat pentru a doua oară consecutiv la un meci în Liga I.

După fluierul final, Kovacs a stat alături de observatori şi delegaţii celor două echipe pentru a scrie raportul de joc timp de o oră şi jumătate.

La conferinţa de presă, antrenorul Concordiei, Marius Şumudică a afirmat că unul dintre arbitri i-a spus că nu s-a terminat meciul, iar altul i-a spus că a fluierat finalul meciului.

În minutul 88 al meciului de la Chiajna, Kovacs le-a transmis căpitanilor celor două echipe că va opri meciul dacă fanii dinamovişti nu vor înceta cu injuriile la adresa sa. În minutele de prelungiri, arbitrul Istvan Kovacs a întrerupt meciul pentru aproximativ două minute, el cerând observatorului Eduard Alexandru să noteze faptul că fanii au scandat injurii la adresa sa. Kovacs a chemat căpitanii să le transmită fanilor că dacă nu încetează cu scandările opreşte meciul. De asemenea, Kovacs l-a trimis în tribune pe antrenorul dinamovist Flavius Stoican, care a acceptat să plece abia după discuţii îndelungi cu arbitrul şi observatorul. Kovacs a reluat meciul şi a arătat trei minute de prelungire, însă apoi a fluierat finalul după un singur minut.

Echipa Dinamo a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, vineri, în deplasare, în compania formaţiei Concordia Chiajna, în etapa a V-a a Ligii I.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Simple zvonuri?

2 VIDEO Voi vedeți ce se întâmplă pe Autostrada A1 Sibiu - Pitești?

3 Scrisoarea asta nu poate fi adevărată! / Ce le-a scris judecătorilor o moldoveancă despre plăcerea sexului desco…

4 VIDEO Sex mistic în temple, dansuri în pielea goală şi spirale yoga

5 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!