Kickboxing: Sebastian Ciobanu, lăudat, deși a pierdut confruntarea cu turcul Saki

Luptătorul român Sebastian Ciobanu a pierdut la decizie confruntarea cu campionul mondial Gokhan Saki în cadrul unui eveniment care a avut loc vineri seară, la Dubai, însă evoluția sa a fost aplaudată la scenă deschisă și a fost lăudat chiar de oponentul său. Numărat în primul minut din prima repriză după un croșeu de stânga, Ciobanu și-a revenit și a punctat mai mult în runda a doua, câștigând pe foile de arbitraj ale judecătorilor. La finalul celor trei runde, turcul a fost declarat învingător la decizie unanimă, însă a ținut să îl laude pe român și chiar l-a purtat pe brațe. A fost al 82-lea succes din cariera lui Saki, turcul având până acum o rată a KO-urilor de aproape 70%.

"M-a surprins sincer să fiu, mai ales că vin după o perioadă de pauză. Sebastian a luptat incredibil, e un sportiv de viitor, a demonstrat că locul său e în elită", a spus Saki, cel care obținuse ultimele cinci victorii înainte de limită, cu Raoumaru, Anderson Silva, Daniel Ghiță, Nathan Corbett și Tyrone Spong.

"Sunt onorat că am putut să lupt împotriva celui mai bun kickboxer din lume, dar îmi pare rău că nu am reușit mai mult", a spus Sebastian Ciobanu (30 ani), încurajat de la colț de colegul său de sală, Cătălin Moroșanu.

"Dacă până acum erai un necunoscut pentru noi, acum cred că toți am reușit să îți reținem numele", i-a transmis și crainicul de ring sportivului originar din Iași. AGERPRES 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Dumitru Buzatu, în CEX-ul PSD: „Coronavirusul nu există” / Către liderii social-democrați: „Oricum, sunteți toți…

2 Senatorul PSD Robert Cazanciuc: Primul furt nu se pune. Hoțul care aduce banii înapoi sa fie iertat

3 VIDEO Această formă de viață se numește Codruța Cerva, vedetă la Cocina TV și lider al trepanaților din Piață

4 DOCUMENTE Mugur Mihăescu „Garcea” a fost recrutat de Securitate pentru a-și turna colegii din familii de milit…

5 Medic chirurg din Cluj, director de spital: Deschideți toate serviciile medicale și testați toți pacienții, e …