Kuznețova a fost mai bună, a declarat Halep după semifinala pierdută la Sydney

Kuznețova a fost mai bună, a declarat Halep după semifinala pierdută la Sydney

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, învinsă de Svetlana Kuznețova cu 7-6 (5), 4-6, 6-3, vineri, în semifinalele turneului WTA de la Sydney, a declarat după meci că rusoaica a fost mai bună, iar victoria e meritată.

''E meritul ei, a jucat foarte bine azi. Are un joc apăsat, cu mult topspin'', a spus Halep după partidă, citată de site-ul oficial al competiției. ''Am încercat să îmi fac jocul meu, am încercat să fac un meci bun înainte de Melbourne. Sunt bine, cred că am jucat destul de bine, dar nu am fost concentrată la fiecare punct. Nu e așa rău. Nu sunt foarte tristă că am pierdut, dar pot spune că sunt dezamăgită'', a mai afirmat numărul doi mondial și principala favorită a turneului.

Kuznețova a câștigat mai puține puncte (104-109) și a comis mai multe erori neforțate (47-37), dar a venit mai des la fileu, de 25 de ori, față de 12 ori cât a făcut-o Halep, fiind răsplătită pentru agresivitatea sa.

Svetlana Kuznețova va juca a doua sa finală la Sydney, după cea pierdută în 2008 (în fața belgiencei Justine Henin).

''A fost un meci mare. M-am bucurat de el și a fost foarte important pentru mine. Am rămas concentrată până la final și m-am simțit foarte bine din punct de vedere fizic. Am servit destul de bine și e foarte frumos să încep sezonul astfel'', a spus rusoaica.

AGERPRES (autor: Mihai Țenea, editor: Mihai Dragomir; editor online: Simona Aruștei)

Citiți și:

Simona Halep va debuta la Australian Open contra unei jucătoare din calificări

Simona Halep a ratat calificarea în finala turneului WTA de la Sydney


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…