Liga I: CS Universitatea Craiova - Astra Giurgiu 0-0

Liga I: CS Universitatea Craiova - Astra Giurgiu 0-0

CS Universitatea Craiova și Astra Giurgiu au terminat la egalitate, 0-0, sâmbătă, pe stadionul ''Extensiv'' din Bănie, într-un meci din etapa a 23-a a Ligii I de fotbal.

CS Universitatea a ajuns la 17 meciuri consecutive fără înfrângere în campionat (10 victorii, 7 egaluri).

Seria din actualul sezon a început, după eșecul cu Astra din tur (0-5), cu o victorie acasă cu Oțelul Galați (1-0), a continuat cu succese în deplasare (2-0 cu Universitatea Cluj) și acasă (1-0 cu ASA Tg. Mureș), au venit apoi egalurile cu Dinamo (1-1 la București) și acasă cu Concordia Chiajna (1-1). A urmat o serie de cinci victorii consecutive, 3-2 cu FC Brașov (deplasare), 2-1 cu FC Botoșani (acasă), 3-1 cu CSMS Iași (deplasare), 2-0 cu Rapid și 2-0 cu Ceahlăul Piatra Neamț (ambele în Bănie). În ultimul meci din tur, CSU Craiova a remizat în deplasare cu CFR Cluj (0-0). În retur a debutat cu victoria de la Târgu Jiu (1-0), la care se adaugă egalurile cu Steaua (0-0, acasă), FC Viitorul (1-1, deplasare) și Gaz Metan (1-1, acasă), victoria de la Ploiești (2-1 cu Petrolul) și egalul cu Astra (0-0).

Gazdele au cerut penalty în min. 78, când șutul lui Thaer Bawab a fost respins cu mâna de Seidu Yahaya din propriul careu.

Astra a jucat în zece oameni din minutul 74, când polonezul Hubert Wolakiewicz a fost eliminat pentru al doilea cartonaș galben. Jucătorul debutase în Liga I în minutul 50 al partidei, primind cartonașe galbene în minutele 62 și 74.

Echipa din Bănie a prezentat la debutul meciului un banner cu mesajul ''Vrem să muncim! Stop rezilierii unilaterale'', pe care se aflau siglele Asociației Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori (AFAN) și sindicatului mondial al fotbaliștilor, FIFPro.

CS Universitatea Craiova — AFC Astra Giurgiu 0-0, stadion "Extensiv" — Craiova

Cartonaș roșu: Hubert Wolakiewicz (Astra, 74).

Arbitru: Ovidiu Hațegan (Arad); arbitri asistenți: Octavian Șovre (Oradea), Adrian Radu Ghinguleac (București); arbitri asistenți adiționali: Robert George Dumitru (Sfântu Gheorghe), Florin Miron (București); arbitru de rezervă: Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava)

Observatori: Eduard Dumitrescu (Pitești) — CCA, Dan Potocianu (Reșița) — LPF

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...