Liga I: CS Universitatea Craiova - Astra Giurgiu 1-2

Liga I: CS Universitatea Craiova - Astra Giurgiu 1-2

Astra Giurgiu a învins-o pe CS Universitatea Craiova cu scorul de 2-1 (0-0), duminică seara, pe stadionul ''Extensiv'' din Bănie, într-o partidă din etapa a 3-a a Ligii I de fotbal. După o repriză anostă, Astra a deschis scorul în minutul 50, prin brazilianul Fernando Boldrin (50), la capătul unei acțiuni personale. CSU a alergat o repriză întreagă pentru egalare, pe care a reușit-o în minutul 88, când Alexandru Mateiu a înscris cu un șut din marginea careului. Astra a obținut victoria printr-un gol înscris în prelungiri, de noul intrat Alexandru Dandea (90+2), cu capul, dintr-un corner executat de Boldrin.

Universitatea a ratat un penalty (54), prin Viorel Ferfelea, care a tras peste poartă, după ce Costin Curelea a fost faultat în careu de Geraldo Alves.

Gazdele au irosit mai multe ocazii de gol, prin Nuno Rocha (64 — bară transversală, 73), Ferfelea (69), Vătăjelu (84), dar și oaspeții au avut o situație notabilă, prin Boldrin, din lovitură liberă de la distanță (74).

Mijlocașul bulgar Hristo Zlatinski a debutat cu acest prilej la CS Universitatea.

CS Universitatea Craiova rămâne doar un un singur punct din trei etape, în timp ce Astra a reușit prima victorie din acest sezon intern.

CS Universitatea Craiova — AFC Astra Giurgiu 1-2 (0-0), Stadion ''Extensiv'' — Craiova
Au marcat: Alexandru Mateiu (88), respectiv Fernando Boldrin (50), Alexandru Dandea (90+2).
Viorel Ferfelea (CSU) a ratat un penalty în minutul 54 (peste poartă).
Arbitru: Radu Petrescu (București); arbitri asistenți: Adrian Radu Ghinguleac (București), Mircea Mihail Grigoriu (București); arbitru de rezervă: Dan Grigore Botescu (București)
Observatori: Cornel Sorescu (Pitești) — CCA, Constantin Stătescu (București) — LPF

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro