Maradona, filmat în timp ce îşi loveşte fosta logodnică - FOTO, VIDEO

Maradona, filmat în timp ce îşi loveşte fosta logodnică - FOTO, VIDEO

O înregistrare în care fostul fotbalist Maradona pare să-şi lovească fosta logodnică Rocio Oliva a fost dată publicităţii de un post de televiziune din Argentina.

Maradona, filmat în timp ce îşi loveşte fosta logodnică (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În înregistrare, care are o durată de 30 de secunde, se observă cum fostul fotbalist, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, se ridică de pe o canapea şi se îndreaptă către logodnica sa, o fostă fotbalistă de 24 de ani, căreia îi reproşează că vorbeşte prea mult la telefon, informează Daily Mail .

În momentul în care Maradona (53 de ani) ajunge lângă tânără, acesta o loveşte cu pumnul de câteva ori, femeia rugându-l să se oprească şi să nu o mai lovească: "Diego opreşte-te, calmează-te, opreşte-te".

Rugat să comenteze imaginile, Maradona a negat că ar fi lovit-o pe fosta sa logodnică, precizând că doar a încercat să-i ia telefonul din mâini. "Am aruncat telefonul în aer, dar vă jur că nu am lovit niciodată o femeie", a precizat actualul antrenor.

Potrivit Daily Mail, mătuşa lui Rocio Oliva a declarat despre Maradona că este un "sociopat" şi că imaginile surprinse fac parte dintr-o înregistrare mai lungă.

Cei doi s-au logodit în februarie 2014, după o relaţie de aproximativ un an, însă s-au despărţit în vara acestui an.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”