Marica: Jucătorii nu au ajuns la un consens cu FRF privind primele de calificare la Euro2016

Marica: Jucătorii nu au ajuns la un consens cu FRF privind primele de calificare la Euro2016

Atacantul Ciprian Marica a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că jucătorii echipei naţionale nu au ajuns la un consens cu preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, în ceea ce priveşte primele de calificare la Euro 2016.

Marica: Jucătorii nu au ajuns la un consens cu FRF privind primele de calificare la Euro2016 (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Nu s-a ajuns la un consens vizavi de prime. Deocamdată noul preşedinte al federaţiei ne-a prezentat ideile dânsului, iar noi, jucătorii, i-am prezentat doleanţele noastre faţă de această campanie. Dar înainte de toate noi trebuie să fim un grup unit, ne reprezentăm ţara şi suntem mândri de asta. Noi vom juca la capacitate maximă, cum vom putea mai bine", a spus Marica.

Întrebat dacă primele propuse de actuala conducere a FRF sunt mai mari decât cele din precedentele campanii de calificare propuse de fosta conducere, Ciprian Marica a răspuns: "E confidenţială oferta. Mai bună, mai rea, e confidenţială".

Echipa naţională a României va debuta, duminică, 7 septembrie, de la ora 21.45, în preliminariile Campionatului European din 2016, urmând să întâlnească selecţionata Greciei, pe Stadionul Karaiskakis din Pireu.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 „Sacoșa cu 2,5 milioane de euro era pentru Elena Udrea”

3 Ce urmează? Liniște și o guvernare liberală

4 „Cine a vândut căcat a câștigat bine și vara asta” / Adi Hădean, mesaj dur de pe litoral

5 Noua Eră / Articol halucinant în Scientific American: Cavalerii Jedi reprezintă „masculinitatea toxică”