Marius Copil câştigă al doilea meci din Cupa Davis şi România egalează Suedia

Marius Copil câştigă al doilea meci din Cupa Davis şi România egalează Suedia

Jucătorul de tenis Maris Copil, locul 174 ATP, l-a învins, vienri, la Arenele BNR din Bucureşti, cu scorul de 6-2, 6-3, 6-2, pe sportivul Elias Ymer, locul 242 ATP, astfel că România a egalat scorul, 1-1, în întâlnirea cu Suedia din Cupa Davis.

Copil s-a impus în faţa numărului 1 suedez, în vârstă de 18 ani, după un meci care a durat aproximativ o oră şi 45 de minute.

La această partidă au asistat şi Simona Halep, Victor Hănescu şi Ilie Năstase. Ocupanta locul 2 WTA a plecat la antrenament, după ce Copil a câştigat al doilea set.

Jucătorul Adrian Ungur a fost învins, vineri, la Arenele BNR din Bucureşti, cu scorul de 7-5, 7-6 (2), 6-4, de tenismenul Christian Lindell, în primul meci al întâlnirii de Cupa Davis dintre România şi Suedia.

Sâmbătă, de la ora 13.00, va avea loc meciul de dublu Florin Mergea/Horia Tecău - Isak Arvidsson/Johan Brunstron.

Înaintea acestui meci, Victor Hănescu va fi premiat pentru întreaga activitate în Cupa Davis.

În ultima zi a întâlnirii de la Bucureşti, Adrian Ungur îl va întâlni pe Elias Ymer, de la ora 11.30, iar Marius Copil va juca împotriva lui Christian Lindell.

Echipa care va câştiga întâlnirea va rămâne în Grupa I, Zona Euro/Africană, iar echipa care va pierde va juca barajul pentru menţinerea în Grupa I cu Letonia sau Austria.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?