Raluca Olaru și Anna Tatishvili, în sferturile probei de dublu la BRD Bucharest Open (WTA)

Raluca Olaru și Anna Tatishvili, în sferturile probei de dublu la BRD Bucharest Open (WTA)

Perechea formată din românca Raluca Olaru și Anna Tatishvili (SUA) s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis BRD Bucharest Open (WTA), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, care are loc la Arenele BNR din Capitală, după ce a trecut cu 6-3, 6-4 de cuplul Danka Kovinic (Muntenegru)/Katarzyna Piter (Polonia).

Olaru și Tatishvili, favoritele numărul trei ale turneului, s-au impus după 67 de minute de joc și vor întâlni în sferturi deținătoarele titlului, Elena Bogdan și Alexandra Cadanțu. Tatishvili, jucătoare de origine georgiană, joacă și la simplu, fiind calificată în optimile de finală, unde o va înfrunta pe câștigătoarea meciului dintre Alexandra Dulgheru, a cincea favorită, și chinezoaica Shuai Zhang.

Cuplul româno-american, care are împreună un titlu WTA la dublu, anul trecut, la Linz, și-a asigurat un cec de 1.820 dolari și 60 de puncte WTA.

În alt meci din primul tur, perechea româno-slovacă Diana Buzean/Chantal Skamlova a fost întrecută cu 6-2, 6-1 de cuplul Cagla Buyukakcay (Turcia)/Viktorija Golubic (Elveția). AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”