Sara Errani, prima jucătoare calificată în sferturile turneului BRD Bucharest Open (WTA)

Sara Errani, prima jucătoare calificată în sferturile turneului BRD Bucharest Open (WTA)

Italianca Sara Errani, principala favorită a turneului de tenis BRD Bucharest Open (WTA), s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale competiției dotat cu premii totale de 226.750 dolari, care are loc la Arenele BNR din Capitală, după ce a trecut de israelianca Shahar Peer cu 7-6 (5), 6-2.

Errani (20 WTA) și-a asigurat un cec de 5.900 dolari și 60 de puncte WTA grație acestui succes, conturat într-o oră și 44 de minute. Peer (28 ani, 121 WTA) câștigase singura confruntare directă de până acum, în 2010, la Hobart, în semifinale, cu un sec 6-2, 6-0.

Italianca mai are de așteptat pentru a-și afla oponenta din sferturi, având în vedere că pe partea sa de tablou Alexandra Dulgheru (a cincea favorită) va juca abia în cursul serii cu chinezoaica Shuai Zhang, iar învingătoarea o va întâlni pe Anna Tatishvili (SUA), meci din care va rezulta adversara Sarei Errani.

Germanca Julia Goerges, a patra favorită, s-a calificat în optimi, după ce a trecut de rusoaica Daria Kasatkina (venită din faza preliminară), cu 7-6 (4), 6-4. Următoarea sa adversară va fi Danka Kovinic (Muntenegru). AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”