Simona Halep a depăşit şase milioane de dolari premii din tenis

Simona Halep a depăşit şase milioane de dolari premii din tenis

Jucătoarea Simona Halep, locul 4 WTA, a depăşit şase milioane de dolari premii brute din tenis, după ce a reuşit, miercuri, să obţină a doua victorie la Turneul Campioanelor de la Singapore, în faţa numărului 1 mondial, americanca Serena Williams.

Potrivit statisticii prezentate de site-ul oficial al WTA, Simona Halep câştigase până la finala sezonului suma de 5,588 de milioane de dolari. Pentru cele două victorii înregistrate la Singapore, românca şi-a asigurat 406.000 de dolari.

Însă ea mai are de jucat un meci, cu Ana Ivanovici, şi chiar dacă va pierde această întâlnire va mai primi 20.000 de dolari, ajungând la 426.000 de dolari după partidele din grupă, fără a ţine cont de bonusul pentru calificarea în semifinale, românca fiind foarte aproape de accederea în această fază, indiferent de rezultatul de vineri.

Astfel, Simona Halep va depăşi suma de 6 milioane de dolari premii brute, din care aproape 4 milioane de dolari în acest an, ea fiind sportivul profesionist român practicant al tenisului cu cei mai mulţi bani obţinuţi din participarea la competiţii.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...