Simona Halep: „Eu joc zilnic pentru România, tot timpul când intru pe teren acolo scrie România, Halep”

Simona Halep: „Eu joc zilnic pentru România, tot timpul când intru pe teren acolo scrie România, Halep”

Într-un interviu acordat Digi Sport, tenismena Simona Halep a mărturisit că programul aglomerat, dar și lungul drum către Canada au fost factorii care au forțat-o să refuze participarea cu „naționala” în duelul cu Canada, din Fed Cup.

 După ce fost criticată că nu se va alătura lotului „tricolor” pentru jocul cu reprezentativa „Frunzei de arțar”, constănțeanca în vârstă de 23 ani a răspuns : „Eu joc zilnic pentru România, tot timpul când intru pe teren acolo scrie România, Halep”.

„În primul rând, părerea mea și opinia mea este că eu joc zilnic pentru România, tot timpul când intru pe teren acolo scrie România, Halep. Cred că asta este mult mai important pentru mine, pentru țară, am jucat întotdeauna cu mare drag la Fed Cup, când am putut și cand s-a putut. Am fost și accidentată și tot am jucat anul trecut, am riscat foarte multe lucruri. Mi-am dorit mult să joc Fed Cup întotdeauna.

Anul acesta este imposibil pentru că programul nu îmi permite, dacă jucam în altă parte, în Europa, mai aproape, mă duceam cu mult drag. Acum este imposibil să mă duc să schimb din nou fusul orar, și-așa sunt obosită, vin după o perioadă lungă în America, am venit acasă, să plec iar în Canada și să mă întorc este foarte, foarte greu. Fiecare își dă cu părerea, fiecare are părerea personală, țin să spun doar că joc pentru țară zilnic, nu joc doar la Fed Cup. Îmi doresc să câștige fetele acolo și fără mine, au șanse, joacă bine, avem jucătoare foarte bune. O să le țin pumnii și o să le susțin de acasă.

Nu știu dacă mă afectează sau nu, dar pe domnul Năstase îl respect, îi respect toate rezultatele pe care le-a avut, ceea ce a fost și ceea ce este. Nu îmi permit să comentez despre ceea ce spune dânsul, este opinia dumnealui și cum fiecare este liber să își spună părerea eu accept orice”, a declarat Halep, pentru Digi Sport.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /