Simona Halep, mulțumită de tenisul jucat miercuri la Guangzhou (WTA)

Simona Halep, mulțumită de tenisul jucat miercuri la Guangzhou (WTA)

Românca Simona Halep, numărul doi mondial, s-a declarat mulțumită de nivelul tenisului pe care l-a jucat, miercuri, în meciul cu unguroaica Timea Babos, în optimile de finală ale turneului WTA de la Guangzhou (China), dotat cu premii totale de 226.750 dolari. "Sunt bucuroasă după acest meci, deoarece am jucat un tenis bun", a declarat Halep, după ce a dispus cu 6-4, 6-0 de Babos.

Meciul a fost echilibrat în primele ghemuri, însă Halep avea 5-4 după 40 de minute de joc. Din acest moment, românca a fost singură pe teren, câștigând șapte jocuri la rând, în care a pierdut doar nouă puncte. Halep a câștigat 20 din ultimele 23 de puncte, inclusiv o serie de 10 puncte consecutive.

"În primul set ea (Babos, n. red.) a jucat foarte bine, dar în setul al doilea a fost mai ușor pentru mine, deoarece am reușit puncte în momentele importante. Sunt foarte fericită că am ajuns în sferturile de finală", a mai spus Halep, citată de site-ul WTA.

Simona a precizat că nu are preferințe să joace dimineața sau seara, dar seara e mai răcoare: "Oricând e bine, deoarece am câștigat și dimineața și seara săptămâna aceasta, dar poate seara e mai bine, deoarece nu e soare și e mai răcoare. Totuși, este destul de umed și noaptea''.

În sferturi, Halep o va întâlni pe Denisa Allertova (Cehia), care a trecut de Bojana Jovanovski (Serbia), cu 6-3, 7-6 (5).

"Sunt foarte bucuroasă că am șansa de a juca împotriva ei (a Simonei Halep, n. red.), deoarece este o jucătoare extraordinară", a declarat Allertova.

"Este numărul doi mondial, deci va trebui să lupt pentru fiecare punct, cum am făcut azi. Vom vedea ce va fi", a mai spus cehoaica.

"Nu știu multe despre ea. Nu am mai jucat până acum împotriva ei. Mă aștept să fie un meci dificil, deoarece toate jucătoarele sunt bune aici. Voi încerca să fiu concentrată, să îmi fac jocul și să dau totul", a afirmat, Halep, la rândul său. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina