Simona Halep s-a calificat în sferturile turneului de la Dubai unde o va întâlni pe Ekaterina Makarova

Simona Halep s-a calificat în sferturile turneului de la Dubai unde o va întâlni pe Ekaterina Makarova

Cea mai bună jucătoare română de tenis, Simona Halep, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 2.513.000 dolari, miercuri seara, după ce a învins-o pe bulgăroaica Țvetana Pironkova în două seturi, cu 6-4, 6-3.

In urmatorul meci, Halep o va intalni pe Ekaterina Makarova, jucatoare care a eliminat-o la ultima editie de la Australian Open.

"Sunt prima data in sferturi aici (n.r. la Dubai), ma simt bine. Nu pot sa pierd cu un asemenea public alaturi. Au fost iar mult romani aici, as putea sa vorbesc in romana: "multumesc". Cel mai bun rezultat al meu a fost la Roland Garros, acea finala mi-a dat multa incredere. Makarova joaca foarte bine, la Australian Open m-a invins, nu am jucat cel mai bun tenis al meu atunci. Ma astept la un meci greu, ma voi bate pentru fiecare minge" - Simona Halep la finalul partidei cu Tsvetana Pironkova.

Pentru calificarea in sferturile competitiei, Halep va primi 52.430 de dolari si 190 de puncte WTA.
In urma acestui succes, Simona Halep a castigat peste sapte milioane de dolari castigati din tenis.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /