Simona Halep s-a retras din turneul de la Doha din cauza unei accidentări la o coastă

Simona Halep s-a retras din turneul de la Doha din cauza unei accidentări la o coastă

 Simona Halep a declarat, luni, într-o conferință de presă, că s-a retras din turneul WTA de la Doha, care se desfășoară săptămâna aceasta, din cauza unei accidentări la o coastă.

Halep, care a câștigat sâmbătă turneul de la Dubai și care era deținătoarea titlului la Doha, a precizat că s-a accidentat înaintea turneului din Emirate.

"Înaintea turneului, sâmbăta trecută, în timpul antrenamentului, am simțit o durere acută la coaste și a fost dificil să joc. Am avut câteva zile libere și apoi am început să joc, dar nu eram sută la sută din capacitate'', a declarat Halep, citată de portalul menafn.com.

"Am încercat să joc și totul a fost bine, dar încă resimt dureri, mai mari ca înainte, așa că am decis să mă opresc'', a mai spus românca, aflată pe locul 3 în lume.

"Sunt foarte dezamăgită (să ratez turneul de la Doha. Este un turneu foarte important pentru mine. Anul trecut aici am câștigat primul meu mare titlu și acest lucru mi-a dat multă încredere", a mai spus Halep, subliniind că decizia unei retrageri nu se ia ușor. ''E mereu dificil să te retragi când suferi și nu e frumos, dar trebuie să am grijă de corpul meu și să mă gândesc la turneele viitoare'', a explicat românca de 23 de ani.

"Sunt multe turnee în continuare și vreau să iau numai lucrurile pozitive din săptămâna trecută. Într-adevăr este o accidentare serioasă pentru mine, e pentru prima oară când am o astfel de problemă, însă totuși am câștigat turneul de la Dubai și sunt bucuroasă, pentru că e foarte important'', a conchis Halep.

Românca s-a impus, sâmbătă, la Dubai, cu 6-4, 7-6 (4), în finala cu Karolina Pliskova (Cehia). AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...