Simona Halep va juca azi contra slovacei Jana Cepelova, în turul 2 la US Open. Ora la care e programată partida

Simona Halep va juca azi contra slovacei Jana Cepelova, în turul 2 la US Open. Ora la care e programată partida

Simona Halep revine pe terenurile de la US Open, după debutul cu dreptul pe hardul american. Românca se va duela pentru un loc în turul 3 cu slovaca Jana Cepelova, partida fiind programată miercuri seara, în direct pe Eurosport.

Ora acestui duel urmează să fie stabilită de organizatori, deoarece pe aceeaşi arenă pe care va juca Halep se vor disputa înainte alte două partide. Sesiunea începe la ora 18.00, ora României. În funcţie de rezultatul acestor două partide, Simona ar putea juca cel mai devreme la ora 22.00.

Revenind la adversara lui Halep, Jana Cepelova (21 de ani), este clasată pe locul 65 WTA şi se poate lăuda că în acest an a învins-o pe Serene Williams, numărul 1 mondial, la turneul de la Charleston, a cărui finală chiar a disputat-o, dar a pierdut-o.

"O cunosc, a jucat foarte bine anul acesta, mai ales că a făcut finala la Charleston. E o jucătoare bună şi voi avea din nou un meci greu", a comentat Halep despre viitoarea sa adversară.

Dacă va trece de Cepelova, Simona va întâlni în turul 3 învingătoarea din partida Marjana Lucic Baroni (121 WTA) - Shahar Peer (155 WTA).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro