Simona pierde DRAMATIC după ce a salvat două mingi de meci! Halep-Suarez Navarro 6-2 3-6 5-7

Simona pierde DRAMATIC după ce a salvat două mingi de meci! Halep-Suarez Navarro 6-2 3-6 5-7

Simona Halep, numărul 2 mondial, a pierdut, 6-2 3-6 5-7, al patrulea meci pe zgură, din tot atâtea, în fața jucătoarei iberice Carla Suarez Navarro care va juca finala de la Roma. Jucătoarea din Spania va disputa fina cu învingătoarea dintre rusoaicele Maria Șarapova și Daria Gavrilova.

Desfășurarea LIVE TEXT a meciului

SETUL 3

5-7 Minge de set și meci pentru Navarro! Halep salvează! MINGE DE BREAK PENTRU SIMONA SALVATĂ DE IBERICĂ! Simona mai salvează o minge de meci! Cădere inexplicabilă a Simonei care la 5-4 a avut 30-0! Putea închide meciul!

5-6 Halep la serviciu 30-15. Dublă greșeală și 30-40! Break pentru Navarro! Care servește pentru set și meci!

5-5 Servește Navarro. Iberica revine de la 30-0 pentru Simona. 40-40 Se joacă drăcește! jUCĂTOAREA DIN SPANIA ÎȘI FACE ȘI EA SERVICIUL DUPĂ CE Simona o pusese cu spatele la zid.

5-4 Românca are nevoie de un pic de concentrare pentru a câștiga setul și meciul. Este din nou 15-30. Pentru a treia oară în acest set pe serviciul Simonei. 30-30. Minge de break pentru Navarro! Egalitate. Aici se poate decide soarta meciului! Simona a salvat două mingi de break! Se joacă de două ore și 20 de minute. Dă Dumnezeu și Halep își face serviciul!!! Presiunea se mută pe Navarro, care servește...

4-4 Simona este în pericol! 30-0 pentru Navarro pe propriul serviciu! Însă diavolul tasmanian revine și face 30-30! Minge de break pentru româncă! Simona strânge din dinți și egalează după ce a fost condusă cu 30-0.

3-4 Ce se întâmplă pare neverosimil! 7 break-uri consecutive. Simona și-a pierdut serviciul la 0!

2-3 O mică speranță pe serviciul Halepinei 30-30. Minunea nu se întâmplă! 5 break-uri consecutive!

2-2 Se joacă de aproape două ore! 15-15. Minge de break pentru Halep. Patru ghemuri, patru break-uri! Dacă Simona s-ar concentra pe serviciu totul ar fi o formalitate. Iberica a făcut un singur ghem la zero pe propriul serviciu.

1-2 Serviciul îi face mari probleme astăzi româncei 15-30. Pierde la 15. Un nou break al ibericei.

1-1 Românca începe mai bine ghemul 2 și reușește break-ul.

0-1 Halep servește dar Navarro are 30-15. Două mingi de break pentru jucătoarea din Spania. Lucrurile încep să arate rău pentru Simona. A ratat niște mingi care i-au adâncit frustrarea.

Navarro isi solicita iar antrenorul pentru sfaturi intre seturi.

SETUL 2

3-6 Halep nu pare în apele ei. Vechile metehne, frustrările, adică datul cu racheta de pământ, revin pentru ea ca niște blesteme. Jocul de astăzi nu arată deloc tenisul de play-station jucat până acum în turneul de la Roma. Are însă o dârzenie de invidiat. Iberica egalează după ce Halep a avut minge de break.

3-5 Navarro are din nou două mingi de break 15-40. Simona revine cu două servicii bune 40-40. Halep dă dovadă de mare caracter. Se agață de acest ghem și revine.

2-5 Românca cedează setul? 

2-4 Halep are din nou probleme cu serviciul 40-40. Iberica reușește un nou break.

2-3 Halep, obligată să facă break pentru a rămâne în set. Navarro revine de la 0-30. Simona are minge de break. Iberica o anulează cu un serviciu bun. Se joacă de peste o oră. Românca reușește break-ul și revine în set.

1-3 Navarro reușește un nou break.

1-2 Halep forțează un nou break 30-30. Se joacă intens. Iberica își face serviciul.

1-1 Iberica are 30-0 pe serviciul româncei. Două mingi de break pentru Navarro. Halep își pierde serviciul în ghemul 2 ca și în primul set.

1-0 Setul 2 începe cu Navarro la serviciu. Dar cu același scenariu. 40-40 Halep are minge de break. Aproape că a fructificat toate mingile de break. Primul set a durat 36 de minute.

SETUL 1

6-2 Simona servește petru set. Jocul nu este așa de ușor cum o arată scorul. Însă iberica greșește în momente cheie ale ghemurilor. Navarro are minge de break. Este un ghem foarte strâns. Jucătoarea di Spania a avut 3 mingi de break. Simona face ghem la prima situație când a fost în față în acest ghem.

5-2 Halep reușește un nou break! Suarez Navaro a condus cu 2-0 în acest set!

4-2 La 0-30, Simona a pus o scurta superba si a egalat la 30 dupa ce jucatoarea din Spania a trimis putin afara un forehand

3-2 Halep presează pe serviciul ibericei. Are 30-15. Face break la 15.

2-2 Simona are în continuare probleme pe propriul serviciu. Revine de la 0-30 și-și face serviciul. Pare că începe să se încălzească.

1-2 Halep face rapid re-break, tot la 30. Romanca a avut mai multa rabdare si nu a mai gresit.

0-2 Break pentru iberică. Navarro returneaza tot si o lasa pe Simona sa greseasca.

0:1 Suarez Navaro ia primul game la 15 cu un joc exact. Simona castigat doar un rally mai lung.

Simona Halep vs Carla Suarez Navarro

Ani: 23-26
Locul nasterii: Constanta, Romania - Las Palmas de Gran Canaria, Spania
Inaltime: 1,68 metri - 1,62 metri
Greutate: 60 kg - 62 kg
Ambele sunt jucatoare de mana dreapta
Executa backhandul: cu doua maini - cu o mana
Titluri in 2015: 3-0
Titluri in cariera: 11-1
Locul in clasamentul WTA: 2-10
Intalniri directe: 5-4.

In cealalta semifinala a turneului se vor duela jucatoarele ruse Maria Sharapova (3 WTA) si Daria Gavrilova (78 WTA).
______

Carla Suarez Navarro, locul 10 WTA, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-3, 6-2, pe sportiva ceha Petra Kvitova, locul 4 WTA, si s-a calificat in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Roma, faza in care va evolua impotriva Simonei Halep, locul 2 WTA, noteaza Mediafax.

Simona Halep a ajuns in penultimul act al competitiei italiene dupa ce a invins-o, vineri, cu scorul de 6-1, 6-0, pe Alexandra Dulgheru, locul 72 WTA, sportiva venita din calificari.

Halep si Suarez Navarro s-au mai intalnit de noua ori pana in prezent, scorul fiind de 5-4 pentru jucatoarea romana.

In martie, Simona Halep, locul 3 WTA si a treia favorita atunci, a invins-o, cu scorul de 5-7, 6-1, 6-1, pe Carla Suarez Navarro, locul 13 WTA si cap de serie numarul 12, in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, aceasta fiind ultima partida dintre ele.

Totusi, jucatoarea din Constanta a pierdut toate cele trei meciuri disputate anterior cu Suarez Navarro pe zgura, aceeasi suprafata ca la Roma. In 2010, in turul I al turneului de la Barcelona, sportiva spaniola a castigat cu 6-4, 3-6, 6-3, apoi in sferturile de finala ale aceluiasi turneu, editia din 2012, cu 6-4, 6-1. Ultimul lor meci pe zgura a fost in turul intai la Roland Garros, in 2013, cand Suarez Navarro s-a impus cu 3-6, 6-2, 6-2.

Ele ar mai fi putut juca si in optimile de finala ale editiei trecute a turneului de la Roma, dar Halep s-a retras atunci inainte de meci, din cauza unei accidentari.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”