Spania și-a anunțat componența echipei pentru meciul cu România din Fed Cup

Spania și-a anunțat componența echipei pentru meciul cu România din Fed Cup

Conchita Martinez, căpitanul echipei feminine de tenis a Spaniei, a anunțat lista jucătoarelor convocate pentru meciul cu România din primul tur al Fed Cup, Grupa a II-a Mondială, programat în zilele de 7 și 8 februarie la Galați, relatează agenția EFE.

Foto: (c) Alex TUDOR / AGERPRES FOTO

Cum era de așteptat, după forfait-ul Carlei Suarez Navarro (17 WTA), Garbine Muguruza (24 WTA), eliminată în optimi la Australian Open de Serena Williams, este cea mai valoroasă jucătoare din echipa iberică, din care mai fac parte Silvia Soler-Espinosa (69 WTA), Lara Arruabarrena-Vecino (91 WTA) și Anabel Medina-Garrigues (WTA 446), ultima urmând să joace la dublu alături de Muguruza.

''Era important să avem două jucătoare din Top 20, dar nu a fost să fie. Carla are dureri la cot și a decis să se recupereze, dar va fi disponibilă în meciurile viitoare. Va fi un meci foarte complicat. Simona Halep, nr. 3 mondial, este una dintre cele mai în formă jucătoare din circuit. Irina Begu a demonstrat la Australian Open că este capabilă să câștige la o jucătoare ca germanca Angelique Kerber, iar Monica Niculescu este de asemenea în primele 50 ale lumii. Avem însă o echipă bună, cu jucătoare bine pregătite, care sunt în Top 100. Știm că vor da totul pe teren'', a declarat Conchita Martinez, campioană la Wimbledon în 1994.

AGERPRES/(autor: Teodor Ciobanu, editor: Mihai Țenea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...