Ţălnar: Sper ca Steaua să îşi respecte blazonul în meciul cu Viitorul

Ţălnar: Sper ca Steaua să îşi respecte blazonul în meciul cu Viitorul

Antrenorul echipei FC Braşov, Cornel Ţălnar, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că aşteaptă ca Steaua să îşi confirme statutul de lider şi să joace la victorie meciul cu FC Viitorul, pentru ca lupta pentru evitarea retrogradării să fie una corectă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cornel Ţălnar (Imagine: Bogdan Maran / Mediafax Foto)

"Lupta pentru salvare se va da până în ultima etapă pentru că sunt multe echipe implicate. Nu mă tem de jocuri de culise, dar sper ca Steaua să-şi respecte blazonul în meciul cu Viitorul", a spus Cornel Ţălnar.

Tehnicianul i-a răspuns în conferinţă şi lui Marius Şumudică, actualul antrenor al Concordiei Chiajna, care declarase săptămâna trecută că se aşteaptă ca la Braşov "să fie măcel": "Nu vreau să mă apuc să comentez acum ce a spus Şumudică. O să spun doar că măcel a fost probabil când antrena el Braşovul... şi de asta spune acum asta".

În ceea ce priveşte meciul de luni, cu Concordia, Cornel Ţălnar nu concepe să piardă vreun punct. "Am pregătit foarte bine meciul, sper ca implicarea băieţilor să fie maximă pentru că cele trei puncte puse în joc sunt vitale pentru noi. Continuăm lupta pentru salvare şi sper să reuşim acest lucru. Pentru noi, fiecare meci până la final este capital. Am jucat bine în ultimele cinci etape, iar dacă nu am fi pierdut puncte importante la Vaslui şi cu Viitorul acum am fi fost pe locul 2 într-un clasament al returului", a mai spus Ţălnar.

Antrenorul lui FC Braşov a spus, legat de eliminarea fostei sale echipe, Dinamo, din Cupa României, că Steaua a fost mai bună. "Steaua a rezolvat practic jocul din prima repriză, însă ţin să remarc suporterii lui Dinamo care au fost la acest meci campioni. De departe sunt numărul unu, iar echipa trebuie să muncească mult pentru a ajunge la nivelul lor".

Meciul FC Braşov - Concordia va avea loc luni, de la ora 19.30, în etapa a XXVIII-a a Ligii I.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”