Tecău și Rojer s-au calificat în semifinalele probei de dublu la Dubai (ATP)

Tecău și Rojer s-au calificat în semifinalele probei de dublu la Dubai (ATP)

Perechea formată din tenismanul român Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat, joi, în semifinalele probei de dublu la Dubai (ATP), turneu dotat cu premii totale de 2.082.605 dolari, grație victoriei cu 4-6, 7-5, 10-7 în fața cuplului Robert Lindstedt (Suedia)/Marcin Matkowski (Polonia).

Tecău și Rojer s-au impus într-o oră și 24 de minute, acesta fiind al treilea lor succes în fața cuplului suedezo-polonez, pe care l-au mai învins la începutul lunii, cu 6-2, 7-5, în optimile turneului de la Rotterdam (câștigat ulterior), și la începutul anului, în semifinale la Sydney, cu 6-3, 3-6, 10-8.

Horia Tecău l-a învins pe Lindstedt de cinci ori în ultimele șase confruntări: anul trecut la Shenzhen (Lindstedt l-a avut ca partener pe Colin Fleming), cu 6-2, 6-1, la Mastersul de la Paris-Bercy (Lindstedt a jucat alături de Lukasz Kubot), cu 7-6(3), 3-6, 10-5, anul acesta la Sydney, Rotterdam și Dubai. Suedezul s-a impus la Turneul Campionilor de la Londra (alături de Kubot), cu 6-4, 7-6 (4).

Perechea româno-olandeză, a doua favorită la Dubai, și-a asigurat un cec de 31.730 dolari și 180 de puncte ATP, iar în ultimul act va da piept cu învingătorii din meciul Jamie Murray (Marea Britanie)/John Peers (Australia) — Rohan Bopanna (India)/Daniel Nestor (Canada), cap de serie nr. 4.

Tot joi, în sferturi, cuplul româno-britanic Florin Mergea/Dominic Inglot va înfrunta principalii favoriți ai probei, americanii Bob și Mike Bryan, liderii mondiali. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte!

2 Misterioasa avere de milioane de dolari, moștenită de Anamaria de la Ionela Prodan. Sora a renunțat la bani

3 VIDEO „Batalioanele Bachus”, noua armată a lui Putin...

4 Rusia, o imagine cât o mie de cuvinte...

5 Bloggerii ruși descriu un scenariu pentru săptămâna viitoare, care implică atacuri nucleare asupra Ucrainei